Illustration 7/1

Jag vill fira idag. Tror jag...
Under helgerna har jag kommit upp i runt 100 läsare om dan!! Det är ju helt galet!!
Jag tycker det är skoj. Hedrande. Blir lite stolt. Men samtidigt skiträdd!!
Hjälp! Vad håller jag på med??! 
Delar med mig av mitt allra innersta,är brutalt ärlig och utlämnande!!
Och det låter jag andra ta del av. Varje dag...
Och folk läser det!! Uppemot hundra människor!! Hur orkar dom??! Ni!!
Det känns lite läskigt att tänka på att andra människor,både såna jag känner,vänner och släktingar,och såna jag inte känner alls...de - Ni!- läser om mitt liv,vet en massa om mig och mina känslor och tankar,inte alltid positiva,det är skrämmande. 
Jag undrar lite vad jag håller på med... har jag tappat förståndet fullständigt??
Men jag kan inte sluta nu!!
Jag BEHÖVER skriva av mig! Jag mår så bra av att sätta ord på mina tankar och känslor. Och när jag präntat ner dem så kan jag gå vidare. Lite lättare inombords.
För när jag satt ord på mina tankar och känslor så lämnar jag dem där. I det skriftliga. Och går lättare vidare. Åtminstone några timmar. Tills det är dags igen.
Jag skulle kunna skriva ner allt i en dagbok. Det skulle ge samma resultat. Nästan...
Men faktum är att all feedback jag får genom min blogg gör mig gott!! Jag suger i mig era ord till mig. För de flesta är väldigt positiva. Och de ger mig så mycket. Och jag har blivit beroende av dem!! Att få uppmuntrande kommentarer,mail eller sms är så oerhört positivt för mig. Jag blir alldeles varm och rörd när jag tänker på det. Det är bra för mitt ego!! Eftersom jag fått så dåligt självförtroende på så många områden så är det fantastiskt att få höra (läsa) att jag är bra på nåt!! Att nån annan påverkas av det jag skriver och tycker om det. 
Att mina illustrationer dessutom också fått så bra respons,både här och på mitt instagramkonto,gör mig ännu gladare och stoltare. Det har gett mitt liv en ny mening. En glädje som jag inte anade att jag skulle hitta. För genom att jag får så många positiva reaktioner på mina teckningar så har jag börjat rita och måla på ett helt annat sätt än jag gjort tidigare. Ett roligare sätt.
Mitt liv har helt enkelt blivit både roligare och mer meningsfullt än jag upplevde det när jag "bara" var sjuk....
Ja tänk vilka märkliga vägar livet tar ibland. Och de vägar som letar sig bort ifrån det negativa och destruktiva för att hitta det positiva och glada istället,det är ju de bästa vägarna!!
Och på en sån traskar jag just nu...om än nere i diket lite då o då


Men över 100 läsare!! Är det inte fantastiskt?! Det tror jag vi firar lite idag

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229