Illustration 4/7

Denna teckning är jag inte så nöjd med. Orkade inte lägga ner så mycket energi på den. Med just den här är budskapet viktigast.


Jag fortsätter att rikta hård kritik mot handikappsbadet på Östra Stranden i Halmstad. Jag tycker det känns som att de gjort ett handikappsbad för att de "måste" ha det. Men att ingen verkligen satt sig in i vad det innebär att konstruera ett handikappsbad för alla. Jag googlade lite på vad handikappsbad betyder. Det betyder ju just att det ska vara till för alla. Att alla ska kunna få bada på sina villkor. 
Och så upplever inte jag att det är här. Tyvärr. Jag är verkligen besviken.
Kanske passar det för vissa funktionshinder. Det vet ju inte jag. Kan bara referera till mina egna problem. Och för dem passar inte just detta handikappsbadet.
Trappan är hög och brant. Ser sällan nån som använder den. Rampen är lång och inte särskilt brant vilket är bra
Men dessa vågor som slår in över den hela tiden. Även när det är relativt lugnt så är det som att de få vågor som kommer kommer just dit... Vågorna gör åtminstone mig mer benägen att tappa balansen och fotfästet. Att då rampen är täckt av en illgrön matta av alger gör det inte bättre... Det är snorhalt!!
Räckena utmed sidorna är rangliga och står och lutar lite hit och dit. Min mosters man fick skruva ihop den lite igår. 
Nej jag upplever det inte som handikappsvänligt.
Ser sällan folk med funktionsnedsättning där. Ändå är där alltid helt fullt av folk på gräset och bilarna parkerar utmed hela vägen utanför. Men på handikappsparkeringarna är det tomt...
Jag är sjukt besviken på handikappsbadet på Östra Stranden i Halmstad!
Det ska finnas ett till på andra sidan stan. Men dit känns ju väldigt onödigt att åka när det ska finnas ett precis nära vår stuga...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229