Illustration 17/12

För några år sen var jag med och startade upp en Facebookgrupp som heter "Kvinnor och män med inklusionskroppsmyosit". Det jag ville ha ut av den var att vi kunde dela med oss av våra erfarenheter med varandra och på så vis hjälpa varandra. Att se och veta att det finns andra med liknande problem är som både en lättnad och en bekräftelse.
Men tyvärr funkar det inte så för mig...


Istället för att bli peppad och mer motiverad så blir jag mest nedstämd. Och faktiskt lite avundsjuk... Jag undrar hur "alla andra" orkar vara så aktiva och göra så mycket. De tränar och äter... De är jätteduktiga.
Jag blir oerhört stressad över att inte jag gör lika mycket som "alla andra". Får dåligt samvete och känner mig värdelös!!
Hur orkar DOM???!
Kanske beror det på att jag även har LAM...?
Eller så är jag bara lat☹️
Och på tal om Facebook! Jag minskar min skärmtid varenda vecka nu! Vilket jag tycker känns positivt. Jag tror faktiskt att det beror mycket på att jag dels slutat följa de första företag och sånt,men även på att jag just känner mig stressad över att se hur andra lever sina perfekta liv. Och då menar jag inte bara dem i vår lilla grupp. Nej,jag är innerligt trött på hur folk vill visa upp allt kul,cool och häftigt de gör!!
Undrar vad de gör däremellan...??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229