Illustration 17/10

Jag må framstå som en komplett idiot när jag väljer att krypa ner under en filt i det blå skenet ifrån TVns kalla strålar. När jag nu har chansen att istället få njuta av solens varma strålar i vårt hus i underbara Nerja.
Men nu är valet gjort. Och jag stannar hemma i regn o rusk.

Lars får åka utan mig men med sin syster och svåger. Det blir bäst för alla.
Dels måste det vara skönt för dem att slippa släpa runt på mig i min rullstol vart vi än ska.
Men bäst blir det för mig.
Jag kände ju hur ont jag hade kring min bål igårkväll. Och då hade jag ändå bara pysslat i min egen takt. Gått och lagt mig och sträckt ut med jämna mellanrum.
Hur skulle jag må om jag suttit 89% av dan??! Jag orkar inte ens tänka på det.
Och om jag ska vara helt ärlig! Vad har jag i Spanien att göra??
Jag kommer ingenstans själv. Är beroende av att nån följer med mig. Jag måste åka rullstol för där är så backigt,jag orkar inte gå uppför. Och då får jag dåligt samvete gentemot den sol måste putta på. Det verkar ju så otroligt jobbigt!!
Jag kan inte njuta av solen för solstolarna är så låga. Visserligen ska vi leta reda på högre solsängar men är det värt besväret?? Det dyker väl bara upp ett nytt problem. Och jag orkar inte med allt det där...
Och vad ska jag göra i stan?? Dit åker vi ibland på kvällarna,går runt och strosar,hittar nån mysig restaurang,sitter där och äter o dricker. Återigen; stackars den som kör mig i rullstolen! Och att sitta där på en restaurang och titta när andra äter...hur kul är det?? Dricka drinkar och sånt vågar jag knappt. Livrädd att må dåligt. Tappa kontrollen. Bli kissnödig...
Återstår att sitta hemma i huset. Och det kan jag lika gärna göra hemma i detta huset. Eller ännu hellre i stugan. Varför slösa pengar på en dyr resa till mig som inte har nån glädje av resan ändå?
Och då har jag ändå inte nämnt de eländiga flygresorna dit o hem...
Så visst kan mitt beslut att stanna hemma låta idiotiskt. Särskilt om man själv är frisk.
Men för mig fanns egentligen aldrig ett annat alternativ. Jag glömde bara bort alla nackdelar för en liten stund.
Sen kommer jag att må jättedåligt av den värsta sjukan när jag vet att de andra är där; nämligen avundsjukan!!!
Men lite får man väl tåla...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229