Illustration 15/8

Jag var och handlade igår. Eftersom jag ändå var i närheten av CityGross och gjorde andra ärenden (köpte målargrejer) så handlade jag där. Jag behövde mest tunga varor... Jag hittade ingen liten vagn så jag fick ta en sån där JÄTTESTOR kundvagn som jag knappt orkar putta runt. När jag väl kom ut till bilen och skulle packa in kassarna så orkade jag inte lyfta upp dem ur vagnen. Funderade på ifall jag skulle packa ur varorna en och en i bilen.... Så fick jag syn på ett äldre par och gjorde nånting som jag aldrig ens kommit på tanken att göra för bara ett år sen!!
Jag närmade mig dem och sa: "ursäkta...men skulle ni kunna tänka er att hjälpa mig lyfta in mina kassar i bilen...? Jag orkar inte lyfta dem.." Usch så pinsamt!!! Men jag hade ju inget val kände jag!!
Mannen svarade hurtigt "Jajamensan!! Givetvis hjälper jag dig!!" Och lyfte med lätthet upp kassarna och placerade dem i mitt baksäte. Jag sa att jag hade en muskelsjukdom och inte var så stark,att jag tyckte det var jättejobbigt att be om hjälp. Kvinnan sa att så ska jag absolut inte känna! Självklart ska man be om hjälp. "jag brukar själv göra det" sa hon...
Jag tackade dem så hjärtligt och de var så gulliga☺️
Det var ju inte så farligt...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229