Ikea!

Vi åkte till Ikea i Malaga idag. Vi behövde flera olika saker där. Först och främst en ny matta under soffbordet. Den som låg här var inte rolig! Kändes ofräsch och nästan lite äcklig. Den nya vi köpte var i ungefär samma färg och på håll såg man knappt nån skillnad. Men vid lite närmre koll så syns det tydligt. Utöver mattan så behövde vi en hel del småprylar. Vi hittade ungefär det vi sökte. Det känns skönt nu.

Vi har ca 6 mil till Ikea. Ganska lagom avstånd. Det är inga större problem att sitta i bilen så länge. Väl på Ikea så valde jag att gå med kundvagn istället för att åka rullstol. Jag kände att jag måste variera mig. Att sitta för länge,för mycket är precis lika illa som att gå och stå för mycket. Lagom är bäst! Att gå runt med kundvagn är ju dessutom en trygghet. Att ha den att luta mig mot emellanåt,ta stöd utav,är ett bra sätt för mig att klara av att handla. Ja jag handlar ju oftast helt ensam,då går jag på Ica t.ex med kundvagnen framför mig. Inte en jäklel reagerar på ifall jag stapplar,går ostadigt och sånt.
Men oj vad trött jag var när vi åkte hem! Och efter vi kommit hem...
Jag släpade faktiskt med mig pumpen ut i bilen och satte den på golvet framför mig,mellan benen. Den laddas ju upp så den kan användas utan sladd. Därför är det jättesmidigt att ha den med sig i bilen. Istället för att börja med att hälla upp vatten i en burk,sondmat i en annan och så sitta där och klabba med allt detta!
Dessutom har jag vant mig av vid att äta så fort. Jag mår bättte av att äta sakta med hjälp av pumpen. 
Jag åt en halv flaska på vägen dit och den andra halvan på väg hem. Har mått rätt bra efter det faktiskt.
Men nu går ögonen i kors...
Måste sova! Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229