IGEN!

Nu öser jag på!! 
Glömde skriva om en grej som jag tänkt på länge...

Jag har skrivit om det för längesen men nu är det värre än nånsin.

Jag styr ju det mesta med min mobil. Ja allt tekniskt,allt på nätet... Jag bloggar,mailar och håller kontakt med ALLA via mobilen. Min dator har jag inte använt sen i våras eller nåt. Hatar datorer. De är så klumpiga och stora. Inte alls så smidiga som
en liten mobil. Älskar min mobil. Den har jag alltid på mig. Den är lätt att plocka upp och "kolla läget" på. Kolla Facebook,Instagram,Aftonbladet och Expressen. Samt höra av sig till vänner. Helst via sms,messenger eller mail.

Men det där okynneskollandet i mobilen är inte bara av godo.

Att hålla mobilen i vänster hand är tung. Jättetungt. 

Jag har fått så ont.

Främst i överarmen och upp i axeln.

Det känns som att nån satt en stor slangklämma kring min överarm. Den spänner åt allt hårdare och det sticker ut i fingrarna och in i bröstet. Det slutar aldrig...

Jag har grubblat så mycket på detta. Jag förstår ju att det är användandet av mobilen som är källan till det onda. De dagar jag har haft fullt upp med annat,då jag inte hunnit slösurfa så mycket,då har jag mindre ont. 

Att jag sitter och äter,fastkedjad vid min pump,och har långtråkigt är faktiskt en av anledningarna. För det är sjukt långtråkigt... och på tv visar de sällan nånting skoj på dagtid. Så visst är detta onda helt självförvållat!! 

Jag sitter ju och tecknar ibland istället. Och det känns bättre. Det får jag inte ont av. Min högerarm fungerar ju som den ska.

Min familj tycker att jag ska streama gamla tv-serier och annat så att jag har nåt att kolla på när jag sitter fast i soffan.... men jag vet inte...

Efter två år med PEG så har jag nog äntligen kommit fram till att jag kanske mår bra att använda den som man "ska".

Dvs äta sakta. En hel påse åt gången. Tre gånger om dan...

Jag har ätit fort!! En halv påse 6 ggr/dag!!

Men på sistone så har jag ju börjat äta betydligt saktare. Särskilt på morgnarna och kvällarna. Och jag mår väl av det. Men jag vet inte...jag är ofta hungrig. Känner mig sällan mätt. Så nu på sistone har jag pumpat i mig hela påsen på morgonen.
Tar en kort paus mitt i bara. Går upp på toa. Sträcker lite på mig. För att sen lägga mig och äta upp andra halvan också. Då blir jag mätt åtminstone. Och klarar mig i regel längre innan det är dags igen! 

Det brukar bli runt lunch. Lägger mig i soffan och äter när Lars (och ev sönerna) kommer hem och äter lunch. De senaste dagarna har jag ätit halva påsen på 1 timme o en kvart. Gått upp och plockat undan i köket mm. Sen gått tillbaka och ätit andra halvan.
Sen är jag mätt!

Och klarar mig till framåt halv sex-sex. Då gör jag ungefär likadant men äter ännu saktare... Ska ju ändå sitta i den där soffan hela kvällen. Och då tar jag sällan fram mobilen!!

Jag måste vänja mig av vid att ta upp den stup i kvarten. För det är alldeles säkert att det är pga det som jag har så ont i armen...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229