Idag är det min födelsedag🎶🎵🎶

Ja så sjunger Per Gessle🎶
Och det har han kanske gjort idag. För han fyller nämligen år idag. Liksom Gunde Svan och Steffo Törnkvist.
Och så Jag🤗
Jag fyller 55. Hur gick det till??
Jag har Facebook. Är inte särskilt aktiv. Men scrollar gärna igenom flödet flera gånger varje dag. Oftast när jag sitter och äter för det brukar vara så långtråkigt. Egentligen är det ju helt meningslöst att vara där och kolla. Men det blir som en drog. Man kan inte låta bli.
Hursomhelst så finns det EN dag om året då det är skitkul att ha Facebook! Nämligen på ens födelsedag. Att bli grattad så mycket gör nåt med självkänslan. Jag har fått lite över hundra grattishälsningar bara på Facebook idag. Plus en massa sms och telefonsamtal.
Jag känner mig rik!
Rik på vänner! Även om flera av Facebookvännerna inte är ”riktiga” vänner alla gånger. Men de flesta av mina Facebookvänner ÄR vänner. Eller har varit... De flesta är vänner sen min barndom och ungdom. Och det är så vansinnigt roligt att ha hittat dem på äldre dar. Man skriver kanske inga långa brev till varandra men man ser dem lite då o då och har lite koll på hur de lever sina liv. Det är Jätteskoj och det berikar mitt annars ganska trista liv. Jag träffar ju inte så mycket folk ”på riktigt” nu längre. Ja särskilt inte nu när vi håller oss undan av rädsla för Covid-19. Då är Facebookvännerna viktiga i mitt liv.
Och tänk! Idag har mer än hundra stycken tagit sig tid att skicka en liten gratulation till Mig💞
Det är fint.
Annars har vi inte firat födelsedagen. Det känns inte så viktigt.
Jag har inte gjort så mycket idag heller. Packar lite,går igenom lådor och skåp mm. Tar det lugnt.
Men känner ändå stressen. Och den kommer inifrån. Jag tänker och bygger upp såna scenarior i mitt huvud så jag blir alldeles konfys!
Om några dagar ska vi lämna stugan och flytta till en helt ny adress. Det känns väldigt konstigt.
Men skoj och lite spännande också.
Om jag bara hade mer koll på alla grejer. Om jag bara var lite mindre orolig och stressad....

Gillar

Kommentarer