Ibland händer det lite mer än det brukar.

Det har varit en lång och händelserik dag (i min värld!). Jag har lämnat hemmets trygga vrå under flera timmar! 
Först åt jag och döttrarna frukost tillsammans. (Jaja,jag låg fastkopplad till min pump men jag smuttade på lite kaffe åtminstone) 
Jag åkte till vårdcentralen. Skulle ju visa upp min PEG och hur illa det ser ut... Det märkliga är att de senaste dagarna har jag låtit bli att sätta dit skydd och då har det inte vätskat ner så mycket... 
Det var två sköterskor som tittade på det...de håller med om att det inte ser bra ut. Den ena verkade ha stor erfarenhet av knappar,peggar och sondmatning.
Men de tvättade av det. Pillade lite och höll  på. Sen lapiserade de. Precis så som jag gick och gjorde i början. Det är som att de tar en vass sticka och petar på det där slemmiga inne i magen och så bränner de... Fråga mig inte hur och varför!! Jag ska göra det en gång till innan vi åker till Spanien. 
Därefter satte de dit ett helt annat skydd än de jag fått innan. Detta skulle "andas" mer. Inte bli så tätt. Då skulle det nog sluta blöda och rina ut äckelpäckel.


Tja....vad säger man...?! Knappast nån förbättring!
Jag blir så förbannat trött på allt strul! Det är bättre att låta det vara!! Att ha löst sittande linnen utan att ha nån typ av skydd är nog trots allt det bästa alternativet. 
Nu skiter jag i detta. 
Men detta är inte det enda jag gjort idag! 
Jag har shoppatoch det är ju kul!!
För det första så behöver jag nya block och pennor så att jag kan fortsätta teckna även i Spanien. Så jag var och plockade på mig allt möjligt som kan vara bra att ha. (jag betalade givetvis för mig!!!)
Men så blev jag sugen på att kolla om de fått in några shorts på Lindex och Kappahl. 
Det hade de inte.... Men några toppar hittade jag
Det behövde jag! 
Ebba åkte hem ikväll. Hon tog tåget hem till Göteborg för hennes bil behöver fixas inför våren. Det löser vi här hemma... (läs "Lars")
Det har varit så mysigt att ha våra döttrar hemma hos oss❤️


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229