I stugan!

Ja nu har jag lagt mig i min säng här i stugan. Äntligen!! Ja så känns det. Det är alldeles för längesen jag var här. Det som hindrat mig ifrån att vara här mer är tyvärr att jag inte mått så bra som jag önskat i vår. Jag tycker att jag känt mig lite för sjuk för att åka ner hit... Trots att jag egentligen mår bättre här än hemma. Att bo och leva på ett plan är fantastiskt. Det underlättar livet så mycket. Drömmen vore ju att kunna bo så alltid. Kanske bo här..?...det är kanske något lite för litet... Men jag och Lars skulle inte behöva mer än det vi har här. Egentligen. Fast då hade vi behövt slänga minst 3/4 av alla våra saker! Och det hade varit otroligt skönt!! För varför har man så mycket saker?!
Men nu ska vi bara stanna över helgen.
Vi har åkt i Lars nya lilla lastbil ner. De köpte en ny till jobbet som levererades idag. Så i den har vi åkt hit. Det gick så bra så.
Nja..nästan iallafall. Den är ju inte lika bekväm som Lars bil. Sätena går inte att fälla och de är hårdare och liksom stumma. Men ska man bara åka tio mil så funkar det.
Det som kändes jobbigt var att jag inte kunde vila huvudet på ett bekvämt sätt. Mitt huvud blir väldigt tungt när jag haft det upprätt för länge. Jag behöver vila det med jämna mellanrum. Det tänker jag inte så mycket på därhemma. Där går jag ju och vilar ganska ofta. Även under mina pigga timmar så går jag och lägger mig ett par minuter då o då. Sträcker ut. Vilar kroppen.
Men nu satt jag med huvudet upprätt utan att ha nånting att luta det mot. Det blir tungt.
Ibland försökte jag böja det lite bakåt för att försöka vila det men då händer det där väldigt konstiga.... Jag har berättat om det nångång för längesen. När jag böjer huvudet bakåt kan jag inte svälja. Det tar tvärstopp. Som när man viker en vattenslang. Det känns som att jag gör ett veck på strupen när huvudet lutas bakåt. Och då stoppas flödet mellan kropp och huvud...
Ja,jag vet! Det verkar ju skitkonstigt!!
Men det är så det känns och det är så jag upplever det.
Och nu kom jag in på nånting som jag tycker är jättespännande; vad är sanning??
Är det verkligen sant att luften och vätskan stoppas mitt i halsen när jag böjer huvudet????
Eller är det bara JAG som UPPLEVER det så?? Om nån annan i min situation skulle böja sitt huvud så är det väl inte så säkert att den skulle UPPLEVA samma sak?????
Allt utgår ju ifrån hur personen som är med om nånting uppfattar och upplever det. Efter sina egna erfarenheter och referenser.
Och så är det ju med så mycket.
Vi kan vara två personer som är med om samma händelse men båda upplever det på helt olika sätt. Vem har rätt? Och vem bestämmer vad som är sant? Det finns nog inga exakta och bra svar på den frågan.
Och det intresserar mig. Det är spännande...🤗
Men nu är jag här!! I stugan! Och det tänker jag njuta av😃
Men först ska jag sova.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229