Humor!!

Alltså jag har skrattat högt för mig själv en stund!! Ligger och äter igen (faktiskt i min säng igen,det känns bättte att ligga än sitta nu när jag har ont!) Lite rastlöst så började jag surfa på mobilen och kom på att jag skulle kolla vad min ömma kroppsdel heter. Det ser ut som att det skulle vara i den mellersta sätesmuskeln som jag har mest ont. Därefter googlade jag "ont i sätesmuskeln". Det visar sig att det ofta är människor med sittande arbete som får ont där. Nja,det stämmer ju inte på mig. När jag sitter så sitter jag mest i soffan. Undviker helst att sitta för länge på stolar. (Kanske för att jag faktiskt ofta får ont av det...men då kanske inte just i mellersta sätesmuskeln) Andra som ofta får ont där är löpare!! Alltså jag tror jag dör!!!

Så fruktansvärt komiskt!!
I mitt inre ser jag mig själv springa,dvs stappla fram i lite högre tempo och sen falla som en fura och bryta både det ena och det andra!!!ja jisses vilken syn!!
Ingenstans står det nåt om att en kvinna i medelåldern med IBM kan få ont i mellersta sätesmuskeln när hon gör några fler ärenden än normalt på en och samma dag... T.ex går med en kundvagn framför sig i tre affärer... 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229