Hujedamig!!

Hujedamig så trött jag är!! Ute vräker regnet ner och det blåser kraftigt. Valet att stanna inne hela dan var lätt! Jag har fortsatt mitt pyssel,har fått lite mer ordning på altanen och ett rent badrum. Ja dvs tills jag flyttade in alla målargrejer dit!!
Jag har gjort badrummet till en liten ateljé. Där har jag ställt upp staffliet och mina lådor med färger och så alla taveldukar. Det funkar ju om jag är här nere ensam,men när gubben kommer får jag nog plocka undan det.
Efter min lunchvila ställde jag mig vid staffliet och fortsatte med en tavla som jag inte är så nöjd med. Men jag kanske kan bli det.... Jag fortsätter iallafall att måla den tills den är täckt till minst 99% hihi. Sen får vi se.
Jag fick ett myggbett (antar jag) på min ankel för ett tag sen. Jag har försökt att komma på när det var och tror att jag kommit fram till att det borde varit mellan 15-20 augusti nångång,ca tre veckor kanske... Jag kliade sönder det med min stortånagel på natten. När jag vaknade hade jag blodfläckar på lakanet.
Tänkte inte mer på det just då.
Men det gick ett tag och jag kände att det sved och gjorde ont där vid ankeln. Jag hade redan glömt att jag fått ett myggbett,det får man ju hela tiden. Men när jag tittade efter så såg jag att det blivit ett större sår. Det hade ingen sårskorpa utan var ganska blött,rosa och lite rött.
Jag tvättade det men lät det vara öppet. Tänkte att det är bra om det får luft.
Det fortsatte att svida. Det sved mer än det kliade.
I måndags åkte jag till apoteket. Jag tänkte att jag nog behöver nåt till det där. Jag frågade om hjälp för jag är värdelös på sånt där. Jag köpte en salva och nån slags plåster. Satte dit det igår när jag hade duschat.
I min enfald trodde ju jag att det skulle bli bra då.
Idag har det svidit,kliat och gjort mer ont än på länge!! Ikväll såg jag att det läckt igenom det där ”plåstret”.
Så jag tog bort det...


Här är bilder från i söndags,igår och ikväll.
Den till höger är från ikväll... Det var blött och det var lite geggigt när jag tog bort häftan. Känns inte helt ok.
Men nu tvättade jag det igen och smörjde den där salvan på det och satte dit en ny häfta.

Nu ska den få sitta där tills den ramlar av av sig självt!!
Jag hoppas så innerligt att det ska sluta klia och svida! Och att det ska sluta göra ont.
Tänk att ett sönderrivet bett kan ställa till det såhär!!
I övrigt så har jag målat lite i eftermiddag. Jag har ju en tavla som jag hållt på med,den är väldigt färgrik och det är många krumelurer och annat som hänger ihop. Jag tror helt ärligt att den åker i soporna sen men jag ska måla klart den först. För det är så avkopplande och känns så skönt att måla...
Mina ögon kliar...får nog ta lite ögondroppar och sen slå ihop dem!
Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229