Höll mitt löfte!

Jag avslutade ju förra inlägget med att berätta att jag ska sitta i min fåtölj resten av dan.
Och det var inget svårt löfte att hålla!!
Jag har mått riktigt kass idag. Känt mig sjuk och inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen. Har velat krypa ur mitt skinn på nåt vis.
Illamåendet har kommit och gått. Tack o lov har jag inte haft mer huvudvärk. Men i hela kroppen har jag haft en sån där obehaglig olustkänsla. Svårt att förklara men jag har verkligen inte känt mig på topp idag. Det har varit en redig skitdag för att tala (skriva!) klarspråk!!
Jag har inte ens orkat pussla eller rita. Jag längtar efter att få tillbaka lusten att rita. Den känns en bra bit bort tyvärr…
Men nu närmar sig semestern. Lars behöver jobba ett par dagar nästa vecka och sen flyttar vi ner till stugan. Jag har gett hemtjänsten semester ifrån mig och min hostmaskin. Nu får vi fixa det själva. Jag hoppas på att ena dottern och ena sonen har lust att komma ner och bo lite med oss i år. Det vore så mysigt att ha dem nära. Och då kanske de kan hjälpa till med hostningen.
Men nu är det hög tid att sova. Jag är nästan lite rädd för att somna…jag är orolig för att det blir lika otäckt imorgonbitti som det var i morse…
Men jag är ju så trött😴

Gillar