Hett!!

Idag har det varit olidligt varmt!! En hetta som nästan kvävde en. Det var ändå inte klarblå himmel och gassande sol. Det var lite disigt och t.o.m molnigt. Men ändå så vansinnigt varmt. Hörde nåt om 33 grader...😓
Det kom en åskskur men inte ens den lättade upp luften.
Ingen har haft varken energi eller lust att hitta på nånting idag. Men jag har väl följt mina dagliga rutiner ungefär. Jag gör ungefär samma saker varje dag. Och det är ju så jag vill ha det. Jag gillar ju rutiner. Ordning o reda. Struktur.
Jag lagade mat till familjen. De fick en god kasslergratäng ikväll. Och när den ätits så åkte Ebba hem till Göteborg. Hon jobbar ”frukost” imorgon.
Det blev tomt...och lite tyst... Hon pratar mest av alla i vår familj hihi🥰
Mitt onda kring kroppen går inte över. Men tabletterna hjälper lite så jag tar dem enligt förskrivningen. Jag sover bra på dem. Men jag har inte däckat så fullständigt som jag gjorde första gången.
Men faktum är att jag har sovit såpass mycket bättre på nätterna nu. Jag har länge funderat på ifall jag tillgodoser mig sömnen tillräckligt. Jag upplever ju att jag är onaturligt trött ofta. Att jag vaknar ofta och sen tidigt på morgnarna utan att kunna somna om. Sen somnar jag på dagarna. Då kan jag inte sova på kvällen. Det blir en ond cirkel. Men nu när jag sover så bra på nätterna så känner jag mig mer utvilad och därmed piggare och t.o.m gladare. Även om jag behöver sova en stund mitt på dan så är jag ändå piggare på dagarna. Det betyder att jag är mer aktiv under min vakna tid. Och det tycker jag är väldigt skoj! Särskilt nu när jag umgås så tätt och nära med min familj hela tiden. Det hade varit tråkigt ifall jag hade slumrat och sovit bort större delen av dagarna.
Idag har jag bara sovit en liten stund när jag åt. Den andra tiden gick till att rita den här:

Jag kallar den för ”Zvampen” eftersom jag hade textraden ”jag vill bo i en zvamp annars får jag kramp” i mitt huvud hela tiden jag målade den.
Texten kommer ifrån Lasse Åbergs ”Trazan och Banarne”

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229