Hemskickad.

Visst kändes det tryggt att vara kvar på Värnamo Sjukhus. De röntgade mina lungor och tog en massa prover. Men kom fram till att jag kan kurera mig här hemma. Jag fick med mig nåt penicillinaktigt...vet inte riktigt vad det var. Jag  får åka till apoteket imorgon och ta ut resten.
Jag måste återigen berömma vår svenska sjukvård och framför allt personalen. Jag kände mig väl omhändertagen och de jag träffade verkade engegera sig i mina bekymmer. Som alltid när jag träffar vårdpersonal så blev de nyfikna på IBM och LAM. En del var borta en stund och kom tillbaka och ställde nyfikna och intresserade frågor. Antar att de "googlat" lite emellan. 
När jag var klar så bokade de en taxi åt mig. En sjuktaxi med plats för bår därbak. Där spände de fast mig och där fick jag ligga när vi åkte hem.


Det kändes helt ok. Hade inte orkat sitta upp. Resten av dagen och kvällen har jag tillbringat i ryggläge! Helt slut,utmattad och orkeslös!
Jag har hostat upp en hel del slem ifrån bröstet men har haft svårt att få bort det liksom. Det har inneburit en hel del sega och geggiga uppstötningar. Kräks. Och det är ju så fruktansvärt obehagligt när jag vet hur halsen kan snörpas ihop rätt var det är. 
Obehagliga tankar dyker upp...
Just nu har jag lite rethosta men det känns som att det bara är en försmak om vad som komma skall. Det känns verkligen som att det håller på att gegga ihop sig i mitt bröst. Och det måste ju ta vägen nånstans snart...hur ska det gå till???!
Jag har nog svalt en del saliv,kanske t.o.m snor när det gojsat ihop sig i min hals. Uppepå det så har jag druckit stora mängder bubbelvatten för jag vill riva utmed sidorna i min strupe...
Allt detta kluckar nu runt i min mage. Får nästan lite krampkänning. Att jag idag endast fått i mig två påsar sondmat istället för tre gör nog sitt till. Men jag har inte orkat äta mer...
Måtte jag kunna somna snart och få sova hela natten!! Tänk att få vakna utsövd imorgonbitti. Vad glad jag ska bli då
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229