Hemma igen.

Vi lämnade stugan vid fem-tiden ikväll. Lars jobbade klart innan vi gav oss av. Så nu ligger jag i min sjukhussäng här hemma. Den är också skön. Älskar att jag kan justera den i så många olika lägen och dessutom höja och sänka den. I stugan kan jag bara höja fot-och huvudändan men den är väldigt skön också.
Så skön att jag somnade där när jag pumpade i mig min lunch idag. Och jag sov o sov o sov… Jag var otroligt trött. Förstår inte varför. Var det gårdagens tur med tRULLsans kusin?! Tålde jag inte så mycket frisk luft??
När vi kom hem och Lars burit upp alla grejer så packade vi upp det allra viktigaste. Maten,pumpen och hostmaskinen är ju livsviktiga. Men gissa om jag blev förbannad på mig själv när Lars upptäckte att jag missat att få med mig hela laddaren till pumpen!!
Tydligen så är själva kontaktdelen på laddaren lite speciell. Antagligen för att den ska kunna användas i flera länder. Den lilla delen som sätts i kontakten är nämligen lös. För att kunna bytas och anpassas till landet den ska användas i.
Jag såg ju att det satt nåt konstigt svart i grenuttaget som låg intill min säng. Men fattade inte vad det var…
Så nu har jag med mig halva laddaren hem!! Den viktigaste delen saknas!!
Jag vet inte hur länge batteriet håller. Har aldrig kört slut på det. Jag laddar pumpen varje natt när den ändå står bredvid min säng. Under dagen använder jag den utan sladd. Laddningen har aldrig tagit slut hittills.
Våra vänner som bor på samma område ska åka hem imorgon. Som tur var visste Lars det så vi ringde dem och de tar med den hem till mig.
Phu…..fy så dumt det kan bli.
Och det var rent slarv ifrån min sida! Jag såg att det satt nåt i kontakten men tänkte att det var nåt konstigt som Lars laddade…
Om batteriet tar slut så får jag givetvis spruta i mig maten för hand så jag svälter ju inte ihjäl😉

Gillar

Kommentarer