Hemma igen!

Ja nu ligger jag i sängen här hemma istället. Jag har likadana sängar på båda ställen,höj-och sänkbara i både huvud-och fotända. Det är väl lite lyxigt kanske men jag älskar dem!
Älskar inte att åka bil lika mycket tyvärr.
Om jag inte åker i Lars underbart sköna bil förstås. Där jag kan halvligga,få stöd under nacken och bara sitta skönt helt enkelt.
Vi åkte ju i den nya lilla lastbilen även hem idag. Lars har ju varit i Skåne och lämnat av en del gods tidigare i morse.
Det är absolut inget fel på hur man sitter i den. Inte egentligen.
Bara man inte har IBM t.ex.
Sätena är raka,stumma och ganska hårda. Och tyvärr så känns det i varenda liten muskel som belastats idag.
Under tiden vi åkte så kände jag ju hur mitt huvud var för tungt för min nacke. Det kändes som att nån pressade huvudet hårt nedåt... Och min svaga nacke klarar inte sån påfrestning. Vilket gjorde att jag fick ont i nacken,i den där punkten som jag får så ont i vid minsta belastning. Men det gick även ner i skuldrorna och mot midjan. Under bröstkorgen har jag ju ständigt mer eller mindre ont av bältrosliknande smärta. Det blev inte bättre när överkroppen kändes som att den vägde ett ton!!
Om jag försökte vila min trötta nacke mot nackstödet så blev jag tvungen att böja nacken lite bakåt. Varpå strupen vek sig och jag hade svårt att både svälja och andas ordentligt. Detsamma hände när jag böjde huvudet framåt lite för mycket.
Så hur jag än försökte hålla huvudet blev det jobbigt. Jag blir så satans trött på hela skiten!!
Jag åt en halv flaska sondmat i bilen hem. När Lars släppt av mig här hemma gick jag raka vägen till min säng! Här ligger jag nu,med HELA kroppen vilande mot sängen. Belastar ingen del mer än nån annan. Det är såhär jag mår som bäst.
Här ska jag nu ligga och äta min andra halva och V I L A!!!!
Sen hoppas jag att jag ska orka ta tRULLsan till affären... Längtar efter att komma ut i vårsolen☀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229