Hemma är bäst!

Jag har fått vara hemma hela dan idag! Jippi! Jag gillar ju såna dagar. Det betyder inte att jag latat mig eller tagit det extra lugnt på något sätt. Nej jag har städat vårt tv-rum. Dammsugit soffan. Putsat det ena fönstret. Bytt gardiner,krukor och lampskärmar. Det låter ju som om jag tagit i lite för mycket,men faktum är att det är inte så farligt som det låter. 

Att ta ner gardinerna klarar jag. Att putsa ett fönster likaså. Det är bara ett fönster som är besvärligt. Vårt ena fönster i tv-rummet går ut lite,är lite djupare... Det fönstret låter jag "nån annan" putsa
Däremot så kan jag inte hänga upp gardiner. Eftersom jag inte längre kan klättra upp på en stol eller en stege så är det kört! Så jag gör i ordning dem,hänger dem lite fint över en stolsrygg framför fönstret och så får Lars hänga upp dem när han kommer hem sen.
Men jag kan fortfarande städa. Om än långsamt och omständligt. Jag gör det gärna. Och jag gör det helst i min ensamhet. Att gå här och pyssla,sortera,torka och fixa är på nåt vis rogivande. Särskilt när jag samtidigt kan lyssna på en bok eller ha Tvn på.
Och på tal om detjag tror jag släcker nu och börjar lyssna på min bok istället!
Godnatt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229