Hemma är bäst

Gårdagen bjöd ju på ett strålande högsommarväder här i Anderstorp☀️Det var nog runt 25 grader och sol. Underbart. Men jag utnyttjade inte detta!! Är förvånad själv... Jag pysslade ju med lite annat och kände helt enkelt inte för att sitta ute. Och då var jag så innerligt glad och tacksam över att jag var ensam hemma (Alma o Filip åkte och badade) och att det var relativt tomt i husen runtomkring.

Och ännu mer tacksam över att jag inte var i Halmstad!!
För när det är toppenväder så drar sig alla till stranden,badar och har med sig matsäck! Men det klarar jag inte av längre och det gör mig så ledsen och avundsjuk på samma gång!! Då känns det bättre att stänga in sig här hemma där jag slipper bli påmind om hur "alla andra" njuter av sommaren... Jag är faktiskt inte missunnsam!! Bara jäkligt avundsjuk och besviken över att inte längre vara en del av allt det där.,.
Jag har det bättre här hemma i lilla Tokarp!! Det är alldeles tyst runtomkring oss. De flesta grannarna har åkt iväg nånstans och lugnet har lagt sig över byn. Nåja,här är inte så mycket rajtantajtan i vanliga fall heller måste jag väl i sanningens namn medge... Men ändå!
Jag tycker det är jätteskönt att vara hemma! Jag älskar att vara i stugan men inte just såhär års-mitt i juli... Nu har jag det oförskämt bra här hemma!!
Jag har skjutsat Alma till jobbet,hon har lyxpasset idag - 8-12!! Ikväll ska vi gå ut och fira hennes Filip som fyller 22 idag!
Vi har förbokat maten eftersom vi kommer att vara ett stort sällskap. Jag valde en förrätt-soppa Det ska nog gå bra!!
Jag tänker äta ordentligt innan så att jag bara behöver äta "för syns skull" och för att känna mig delaktig. Och lite "vanlig"
Det är ju dock synd att vädret verkar ha vänt. Det vore ju underbart ifall vi kunde sitta ute på hotellets stora terass och njuta av ännu en sommarkväll...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229