Hemma!

Ååååå såååå skönt det är att ligga i min sköna säng med ställbar huvudända och ställbar fotända!! Och dessutom högre så jag slipper kämpa för att ta mig upp ur den! Det är nu när jag ligger i den som jag inser hur otroligt skön den är och hur bra det är för mig att jag kan höja upp den i båda ändarna!! Sängarna i stugan är inte obekväma på något vis!! Vi köpte helt nya när vi köpte stugan för ...4..5? år sen...

Men att kunna höja upp både huvudet och fötterna lite är fantastiskt skönt!!
Jag hann träffa Alma en liten stund❤️ Hon är ledig några dar och hennes pojkvän har semester. De ville "göra nåt" men hade inte kommit på nånting. Så jag föreslog att de skulle sticka ner till stugan. Och det nappade de på! Så de stack dit ikväll. Mina svärföräldrar har också åkt ner idag. Vi lyckades åka om varann...
Det var ju lite synd att jag åkte hem då... 
Men som jag nämnt; det räckte nu. Jag behövde komma hem lite.
Bilkörningen hem gick inte så bra. Eller jodå,jag lyssnade på bok och trafiken var tät men flöt på ganska bra. Det gick ganska bra att gasa. Jag har ont nu men det gör ju ingenting. Det är värre när det gör ont under tiden man håller på med nåt.
Däremot får jag ont i min arm!! Min svaga vänstra arm med de så förtvinade musklerna!! Den använder jag ju knappt dessutom! Ändå får jag ont. Jag brukar hålla den vänstra handen nedtill på ratten när jag kör. Jag bara håller den där. Jag griper inte,kramar inte åt utan bara håller. Lätt. Ändå får jag som kramp i den. Det börjar sticka i den. Som när nån gör "tusen nålar" på en. Den blir kall. Stel. Och det värker!! 
Jag brukar försöka lägga ner handen i knät. Låta armen hänga lite ner bredvid sätet så att blodet rinner ner i fingrarna. Då gör det ont igen.
Idag var det riktigt illa. Skit också!!
Skönt att vara hemma och veta att jag inte behöver köra några längre sträckor den närmaste tiden!! Jag måste nog handla imorgon men det är inte långt att köra så det ska nog gå bra.
Nu är det bäst att jag släpper mobilen och lägger mig på min vänstra arm lite. Den börjar domna bort lite igen... Det brukar hjälpa att tvinga den att ligga pressad under mig...konstigt...men vad gör man inte för att må lite bättre??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229