Helg igen!

Klockan är inte ens tio och här ligger jag. Jag är jättetrött och har gått och lagt mig.
Så med det sagt (skrivet) förstår ni nog att min gubbe inte kommit ner idag. Då hade jag nog suttit uppe och kollat på film eller serier med honom. Istället har jag legat i min fåtölj och ätit samtidigt som jag har tittat på två dokumentärer. Älskar dokumentärer!!
Ikväll valde jag en om Waco och allt det som hände där före stormningen. Jag fascineras av religiösa sekter och fanatiker. Samtidigt som jag skräms av dem... I min hjärna kan jag inte alls få in hur folk kan vara så naiva och så lättlurade så de går på sånt där... Jag förstår inte hur någon människa idag kan vara religiös över huvud taget och hur man kan tro på nånting som skrevs ner för så otroligt längesen... Det övergår mitt förstånd. Att tro på en gud,eller fler,eller nån annan högre makt borde väl vara förlegat år 2019...? Nä det är helt obegripligt för mig.
Kanske är det just pga den inställningen som jag fascineras över dessa sekter...det är så osannolikt.
Jag har städat stugan idag. Här blir väldigt dammigt fort. Men det går snabbt att städa här!! Två sovrum,i det ena bara en säng och garderober. I det andra en byrå och ett sängbord som behöver dammas. Och så det ”stora” rummet som är hall/kök/matrum/tv-rum i ett liksom. Fast matrummet går nog bort nu när min fåtölj fått ta den platsen där det förut stod ett klaffbord där man skulle kunnat äta. Fast det gjorde vi aldrig hihi.
Här blir som sagt dammigt fast å andra så har vi inte så många möbler som behöver dammas. Ett soffbord,en bänk...ja det är väl det.
Och så några fönsterbrädor.
Jag tvättade mina lakan,tog dem med mig på tRULLsan och körde bakom svärföräldrarnas stuga och hängde upp dem på deras tvättlina. Jag tänkte att de nog blåser torrt där när jag äter. Så satte jag mig och åt. Men ute tornade de mörka molnen upp sig... hm🤔vågade jag låta lakanen hänga därute längre??
Näe!! Jag chansade inte! Ville ju lägga på dem ikväll igen. Så jag stängde av pumpen och gick ut och började backa ut tRULLsan (jag kan alltså inte gå på trädgården längre,den är för ojämn och varje steg jag tar känns som en risk!!)
Då dök två välbekanta ansikten upp!! Två väninnor och grannar hemifrån!! Ååå vad roligt! Vi gick in. Men först hämtade de mina lakan!! Och det var i grevens tid! Strax därpå kom regnet!! Och tänka sig; lakanen var t.o.m torra!!
Tack M o A för hjälpen🥰
De kom in och satte sig en stund. Vi babblade på. Sen kom deras män som måste saknat sina fruar. Det var ett roligt avbrott i ensamheten!!
De stannade inte länge. Men man får vara glad för det lilla,som flickan sa!
Tja,det är vad denna dagen innehållit. Det har varit en bra dag. Men ikväll är jag trött. Och nu tänker jag sova!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229