Helg!!

Igen... Vart tar veckorna vägen?! Jag tycker det är fredag och måndag jämt...
Kvällen har jag och gubben tillbringat i soffan och kollat på Lets dance. Mitt absoluta favoritprogram. Det är det där med dansen... Suck... Älskar det!! Efter ett antal år med dansande döttrar,tävlingar och en massa skoj runtomkring så har dansen en
särskild plats i mitt hjärta❤️ 

Jag kan ha dåligt samvete över att jag inte intresserat mig för fotboll lika mycket... Men jag kan inte rå för det. Att titta på fotboll är tråkigare än att se på när färg torkar.

Nåja...det har ingenting med nånting att göra!!

Vi fick ju nya sopkärl för ett tag sen. Jippi tänkte jag! Nu slipper jag åka till återvinningen så ofta! Men tji fick jag!!

I de nya tunnorna är det på tok för liten plats för all plast!! Det är ju plasten som är det som känns som värsta hotet mot vår miljö och ändå har de en mindre behållare för plaståtervinning än papper... 

Så med alla mina sondmatsflaskor skulle den bli full på två dar!!

Därför måste jag åka iväg till återvinningsstationen varje vecka ändå... Känns lite snopet måste jag säga.

Utöver den lilla rundan som även innehöll lite inköp av matvaror så har jag tagit det relativt lugnt idag.

Mitt knä gör förbaskat ont än. Och det onda har spridit sig både upp och ner i benet. Dessutom är det väldigt ömt att peta på knät. Det är nästan som att huden inte klarar av beröring. T.o.m byxorna får det att svida på knät... Men det syns inte ett skit!!
Inte ens ett litet blåmärke!! Man blir nästan sur...

Det har varit riktigt vårfint här idag. Riktigt ljummet och skönt.

Men jag gick ändå inte ut.

Våra grannar börjar nog undra vart jag tagit vägen i år. En del av dem brukade säga att det var ett vårtecken lika tydligt som vårfåglarna när jag tog ut min badenbaden och satte mig i mitt speciella hörn där solen ligger på efter lunch.

Men i år har jag inte gjort detta så många gånger.

För hur ska jag våga göra det?!

Det är ju långt ifrån säkert att jag tar mig upp ur stolen! Som jag känner så är risken t.o.m stor att jag ramlar ur stolen och då är det definitivt kört sen...

Jag vet helt ärligt inte hur jag ska kunna njuta av solen över huvud taget i år. För det blir ingen njutning ifall man sitter och oroar sig för hur man ska komma upp... 

Jag får en stor tung klump i min mage,en ångestklump i min hals och tårar i mina ögon när jag tänker på det.

Det känns helt jävla kört och jag vill bara gråta åt eländet! 

Just nu suger det attlevamedibm!!!!!

Jag ser inga ljusglimtar. Det känns så fruktansvärt eländigt och dystert.

Inte "bara" pga det här med solen....för det är ju långtifrån det enda som händer med mig just nu. 

Den här känslan jag beskrev igår,när jag berättade att jag känner mig så sjuk,på ett konstigt svårförklarat sått,den har inte lämnat mig. 

Det är ganska tungt just nu.

Men jag hoppas att jag kan få köpa mig lite lycka imorgon. Förhoppningsvis ska vi åka iväg och se ifall vi hittar nya dynor till våra altanmöbler. Men inget är bestämt än.

Men nog skulle lite shopping muntra upp mig lite

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229