Helg.

Det är sent,klockan är snart halv ett,men jag lägger mig med en go och varm känsla inom mig. Vi har precis tittat klart på en av mina absoluta favoritfilmer; Pretty Woman med Julia Roberts och Richard Gere. Jag bara älskar den!
Vi såg den dock inte från början,vi tittade på en betydligt mörkare film innan dess. Minns dock inte vad den hette trots att den var helt ok.
Men den slår ju inte en film som Pretty Woman!
Nog om detta.
Idag har vi haft en sån där dag då vi fyllt upp skåpen med matvaror. Både till mig och de andra. Jag fick en leverans med sondmat. De kom upp med den ända fram till dörren. Lyxigt. Vi funderade på hur de skulle göra. Kanske lämna den nere vid porten? Vid hissen? Skulle jag komma ner och hämta den? Hur skulle jag klara det? Jag kan ju inte bära nånting lite tyngre. Och definitivt inte gå samtidigt!
Men det var lite rörigt här precis när leveransen kom så jag kollade inte så noga. När jag sen skulle börja packa upp så såg jag ju att det var väldigt lite som kommit. Men tydligen så har de bytt leverantör av sondnäringen så förpackningarna och kartongerna var inte alls likadana som de gamla. Jag tänkte att det berodde på det. Men Lars började packa upp och då insåg vi ju att det fattades en hel del! Jag satte igång att ringa men det tog en stund innan jag kom rätt. Där kunde de inte se annat än att det gått iväg det som skulle... Märkligt...
Men så fick nån av de andra syn på en klisterlapp som satt på packsedeln!
Resterande gods levereras på måndag!
Åååå så pinsamt! Varför var jag så snabb med att börja ringa och gnälla?! Usch...jag skäms! Hur kunde jag missa den lappen?!
Jag har även dammat av lite lätt. Eller ”swiffrat” som vi säger numera. Jag har köpt en sån där ”dammvippa” som de gör reklam för på tv så ofta. Fast jag köpte dock min för längesen. I stugan. Blev så nöjd med den så jag köpte en hit också.
I eftermiddags lät vi Rut jobba!

Ja det är vår robotdammsugare alltså. Vi döpte henne till Rut eftersom det hon gör är ju en hushållsnära tjänst som man kanske skulle kunna söka Rutavdrag för??
Vi tyckte vi var roliga iallafall😂
Jag har även hunnit med en längre tupplur. Somnade så gott i fåtöljen. Det är nog därför jag är vaken nu; tjugo i ett!!!
Jag får nog ta och släcka och slå ihop de små blå!
Godnatt.

Gillar