Helg!

Ja nu är det helg. Igen! Ja,inte för att det gör nån skillnad för mig direkt,jag är ju alltid "ledig". Men tro det eller ej,även jag känner att det är lite extra när helgen kommer. 
Jag har fått vara hemma idag. Jag gjorde ju mina ärenden igår. Jag har faktiskt inte gjort nånting särskilt idag. Jag har plockat och dammat lite. Pysslat i köket. Lagade god lunch till mina killar och ikväll gjorde jag pizza. En variant på Capriciosa. Synd att jag inte kan äta... Både lunchen och kvällsmaten doftade ljuvligt!!
Däremellan har jag faktiskt sovit. Jag låg i min säng och "åt lunch" men när pumpen pep gick jag inte upp som jag brukar utan stängde bara av pumpen,vände mig om och somnade. Jag var så extremt trött!! Ungefär som jag beskrev häromdan,så trött så att jag inte kunde hålla ögonen öppna. Och kroppen kändes tung och slapp... En obehaglig trötthet. Jag vaknade till en gång men tänkte; jag ska bara sträcka lite på mig innan jag går upp. Och somnade om!! Om möjligt ännu hårdare....
Den där konstiga tröttheten bekymrar mig lite. Varför blir det så..? 
Nu blir det lite konstigt här men det jag skrivit om nyss har ingenting med det jag ska skriva om härnäst att göra! Jag drar inga knäppa slutsatser eller nånting sånt. Det är bara två händelser som inte har ett dugg med varandra att göra!

Jag fick en kallelse till Mammografi häromdan. Bra Med tanke på att mamma gick bort i bröstcancer för snart exakt fem år sen (11/2 2014) så vet jag att jag blir kallad varje år. Och förra året syntes ju en större fläck som visade sig vara en fettknuta. Jag tycker det är jättebra att de kallar mig varje år. 
Idag kom ett nytt brev. En ny kallelse. De hade blivit tvungna att ändra datum. Så nu ska jag dit den 6/2.... Fan! Den dan är det nio år sen min pappa dog.
Är det konstigt att jag avskyr månaden februari??!
Dels är det ju årets absolut längsta månad med det absolut värsta vädret!!
Men både min mamma och min pappa dog i februari... Jävla rövmånad!!!
Att denna kallelse kom just Nu. Och just den dagen. Det blev en skittråkig påminnelse om hur mycket jag avskyr februari...
Men jag får väl bita ihop. Åka på mammografin och sen hålla tummarna✊för att allt är ok.
Ååå vad jag önskar att jag kunde krypa ner under täcket,gå i ide,och inte krypa fram förrän vitsipporna blommar.
En del kanske tror att jag överdriver,raljerar och försöker "vara rolig" när jag tjatar om hur mycket jag avskyr vintern.
Men jag lovar och försäkrar att jag överdriver inte ett dugg!! Snarare tvärtom,jag använder inte de starka ord som jag helst vill använda när vinter i allmänhet och februari i synnerhet kommer på tal. Jag ligger här och hetsar upp mig och börjar bli riktigt förbannad nu. Det borde vara en mänsklig rättighet att slippa vintern!! Kan man bli klimatflykting??! Har FN nåt flyktingläger i solen för oss som mår psykiskt dåligt av vinter och kyla?!
Om inte så tycker jag att de ska inrätta ett. 
Jag flyr detta kalla och eländiga imorgon om jag kan!!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229