Hej!

Jag har precis lagt mig... lite sent... jag vet...

Men vi har kollat på en dokumentärserie på Netflix och ville se klart allt innan vi gick upp. 
Nu ligger jag här och funderar på vad jag ska skriva om ikväll... Det har inte hänt så mycket... Jag har faktiskt haft en helt ok dag. En sån där lagom dag. Lite pyssel. Lite jobb. Lite vila. Och långa matpauser. Om alla dagar vore såna här skulle jag nog stå ut. 
Dagens s.k "arbete" har varit att pyssla i tvättstugan. Jag har sorterat och strykit. Börjat få lite ordning igen efter det lilla kaos som präglat tvättstugan ett tag nu.
Vår tvättstuga är den del av huset som får ta mest skit. Det är dit jag flyttar allt som jag plockar i ordning. Städar undan... Och till slut har jag samlat på mig så mycket så det ser för j...igt ut!! Men då brukar jag sätta igång en ljudbok och systematiskt plocka mig fram till en slags ordning. Det går i regel betydligt snabbare än man tror när man ställer sig och tittar på eländet.
Så 1,5-2 timmar tillbringade jag där. Och kände mig nöjd med det. Sen var det dags att äta igen och efter det gick jag aldrig tillbaka till källaren. Måste ju spara lite på mina "arbeten"Nu har jag lite "jobb" kvar till en annan dag. Perfekt!!
Så var det detta med förkylningen... Den gör mig extra hängig men jag valde ändå att försöka vara lite aktiv och igång. Jag tycker bara jag blir sämre av att ligga still...
Dessutom så är jag fortfarande sådär geggig i halsen. Orkar inte svälja och orkar inte hosta upp det. Det känns bättre att vara uppe och röra på sig än att halvligga och låta det gegga ihop sig fullständigt i svalget. Jag funderar på ifall mitt plåster bakom örat verkligen hjälper... Jag tycker fortfarande att saliven är tjock och irriterande...svår att svälja...
Nej nu är klockan halv tolv. Jag är jättetrött! Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229