Härlig höstdag🍁

Mjölken var nästan slut. Och jag hade ett brev/paket som jag skulle posta... Men min bil är ju på reparation...
Jag gick ut på altanen och ”kände” på vädret. Hm...undrar om det är för kallt att åka tRULLsa???
Lite hastigt bestämde jag mig för att ”det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder!”
Jag klädde mig i lager-på-lager. Tog faktiskt ett par pyjamasbyxor underst. Mjukisbyxor över det och sen regn/vindbyxor. Upptill blev det t.o.m ytterligare nåt lager.
Sen drog jag iväg!! Mitt mål var Ica där jag skulle köpa mjölk.
Det var inte så kallt. Faktiskt. Eller så var det mitt val av kläder som gjorde så att jag inte frös. Upptill hade jag bomullspolo,lammullströja,fleecejacka och min nya gula jacka. Jag köpte den som vinterjacka men den är nog mer regnjacka... Den står emot vind och fukt väldigt bra iallafall.
Jag susade fram längs cykelvägen in till samhället. Kom fram till Storgatan och trots att jag inte hade nåt ärende i ”andra änden” av Storgatan så körde jag längs hela vår fina Storgata och sen korsade jag den och körde tillbaka på andra sidan. Bara för att det är så mysigt🤗

Hösten är vacker. Jag har alltid gillat hösten. Det är nånting med luften. Och så lugnet... Hösten är inte alls sådär stressig som våren är. Den är mest skön tycker jag.
Jag gjorde mina ärenden.
Fast det är ju inte helt sant!!! Jag skulle tagit med mig plast (mina sondmatsflaskor) och slängt i en container i samhället. Men glömde...
Jag skulle även tagit med mig en kasse pantflaskor. Men glömde...
När jag till slut kom hem kände jag mig glad. Hade fått ny energi!!
Synd bara att kroppen inte kände likadant...
Jag var tvungen att gå och lägga mig. Hade ont lite överallt. Kände mig sliten och väldigt trött. Besviken... Det skulle ju blivit så härligt...
Förmiddagen gick åt till att fortsätta med städandet,plockandet,sorterandet... Det är väl inte så kul kanske. Särskilt inte när man får beslutsångest! ”men ååååå,jag kan ju inte slänga den??!!” Då säger jag till mig själv: ”JO!!! Det får jag visst det!!!
Hursomhelst så har jag fortsatt mitt rensande idag. Det har gått bra. Jag har en plan för hur jag ska kunna lösa detta på bästa sätt!!
Nu ska jag sova. Längtar.....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229