Har landat lite nu...

Ja,nu har jag lugnat ner mig lite. Är inte längre alldeles till mig. Jag har landat lite i det faktum att jag har fått ett barnbarn. Jag menar,just det kom ju inte som en överraskning. Vi har ju vetat om det och väntat ett tag. Men även om jag trodde att jag var förberedd så går det inte att föreställa sig hur det känns. Det vill liksom bara bubbla över av lycka❤️
Om vi bara fick träffa det lille underverket... Det gör så ont i mitt modershjärta att det ska vara så besvärligt att få hit dem.
I Halmstad har vi högsommarvarmt! Här har varit kring trettio grader idag och solen har gassat. Precis sånt väder som jag älskar mest!
Förutom i år nu då... Eller...jag älskar det fortfarande jag kan bara inte njuta av det längre. Jag har ingenstans att ta vägen så att jag kan njuta av sol och värme. Istället har jag låst in mig i stugan. Och här har jag legat i min säng större delen av dagen. Det är bara i sängen jag kan vara. Om jag inte håller på med nånting så att jag är uppe och går och står.
Jag börjar faktiskt att tröttna lite... Mitt liv blir lite enformigt....
Samtidigt som jag undviker att sätta mig på ställen som jag inte kommer upp ifrån (soffan,solstolen,de vanliga stolarna...) så finns det ytterligare en orsak till att jag låter bli att sitta. Jag har helt enkelt alldeles för ont kring bålen. Under bröstkorgen,kring midjan...Det känns bara någorlunda ok när jag ligger utsträckt. Helst på rygg.
Så mitt liv är verkligen begränsat. Jag förflyttar mig mellan sängen och köket. Försöker sitta i tRULLsan en liten stund när jag känner att jag måste vara lite social.
Och på tal om att vara social.
Idag kom Ebba till oss. Hon ska vara här med oss i några dar när hon är ledig.
Två av fyra är inte dåligt😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229