Grubblerier!

Jag ligger här,nyvaken och äter. Tankarna snurrar. Om bara några dagar går flytten. Jag har tusen olika känslor inför det.
Mest stress.
Men därefter så är det funderingar kring planeringen. I vilken ordning ska vi göra vad. Vi får hjälp att flytta sängarna plus en del annat hemifrån huset. Det ska nog lösas först. Därefter ska en del härifrån flyttas dit. Och så ska vi flyttas också. Och jag kan ju inte vara i lägenheten förrän jag har nånstans att ta vägen,såsom en säng eller min fåtölj. Detsamma gäller ju härifrån,jag kan ju inte vara här ifall jag inte har nånstans att vara. Jag har ju inget annat än just sängen och fåtöljen som jag kan vara i.
Det är så skönt att vi har Alma här som kan hjälpa oss (mig). Jag hade inte klarat mig utan henne.
Flytten upptar alla mina tankar just nu. Och jag har så många känslor inför den.... De är inte enbart positiva. Det är ett stort steg att lämna ett hus som varit vårt i 26 år. Det är skönt att sönerna ska hyra det så att vi får ha det kvar och tömma det i lugn o ro innan det ska säljas.
Så mitt inre är i ett lätt kaotiskt tillstånd.
Det är många känslor och ännu fler tankar om planering och funderingar om hur vi ska få ihop det här på bästa sätt. Jag känner mig mer stressad än förväntansfull.
Och mitt i allt det här inre kaos så mår inte min kropp så bra. Muskler är trötta och ömma och värken kring min bål är intensiv. Äter jag full dos av värktabletterna blir jag så slö och trött så jag äter bara de jag absolut behöver. På bekostnad av värk...
Nu längtar jag efter att vi är på plats i lägenheten så att jag bara behöver tänka på det jag har i min närhet.

Gillar