Grubblar...

Nu känner jag mig sådär negativ igen. Tankarna är dystra och jag känner mig trött på det mesta.
Återigen så tar jag åt mig av allt negativt som sägs på främst tvn. Det handlar oftast om Covid-19 och allt däromkring. Jag orkar inte höra mer om det. Jag vill inte höra mer!
Det känns som att vi pumpas fulla av dystra rapporter och tråkiga siffror. Jag orkar inte...
Rent privat så börjar det ta hårt på mig att inte träffa mina barn. Jag skulle behöva lite kärlek och närkontakt ifrån dem. Några kramar och utbyte av ord💞
Julen närmar sig med stormsteg och den ger mig ångest. Det är inget nytt för mig,julen har alltid varit den tid på året jag mått som sämst. Men i år är det om än ännu värre... Jag orkar inte tänka på det.
Och så har jag några andra privata dystra tankar som tär på mig. De är som sagt privata och jag orkar inte tänka på dem heller. De bara hopar sig i bröstet på mig.
Jag var oerhört trött och mådde tjyvens igår igen. Anledningen var kanske mina mörka tankar men det kan även bero på onsdagens hålligång (byte av lakan och dammsugning mm).
Idag ska vi bara hämta mat på Ica Maxi och utöver det så tänker jag försöka tänka positiva tankar och vila min arma kropp. Kanske träna på min andning lite också.
Sen blir det ju helg. Igen.

Gillar