Gott o blandat!

Det är svårt att sätta ord på vissa känslor. Det är svårt att vara ärlig utan att nån tar illa upp eller missförstår. Mitt förra inlägg är ett bra exempel på hur svårt det är. Jag läste det nyss och kände att det inte lät riktigt som jag menar... Jag vet inte hur jag ska formulera mig på rätt sätt. Jag förstår att jag skrämmer iväg vänner och nära o kära. Jag har ju taggarna utåt och är inte särskilt trevlig i sociala sammanhang.

Men det är bara ett försvar. Det är inte min mening att såra nån,göra nån ledsen.
Jag tycker ju att det är bättre ifall det är Jag som drar mig undan än att vänner försvinner en efter en. Eftersom jag har sånt kontrollbehov så passar det mig alldeles utmärkt att ta kontrollen såhär. Jag kan ju t.o.m kontrollera om jag blir sårad eller inte. Detta är mitt sätt att orka. Att stå ut. Att inte ge upp. Så länge jag bestämmer själv över hur mycket jag ska visa och dela med mig av så känns det bra. 
Eller bra...jag vet inte... Det är ju inte så himla mycket i mitt liv som känns bra. Men "mindre dåligt" kanske passar bättre.
Nog om detta!
Idag har jag varit på vad jag tror var mitt sista utvecklingssamtal. Nånsin!! Jag har gått på utvecklingssamtal och föräldramöten sen 1991!! Men nu tar det slut. Om några månader har jag inget skolbarn ens... Alma tar ju studenten i juni. Galet... Min lilla dotter...med betoning på Lilla. Nu har även hon (nästan!) blivit stor...
Jag hade inte behövt gå idag. Alma är ju över 18 och då får hon själv välja om hon vill ha föräldrar med sig eller inte. Och både hon och jag kände att vi skulle avsluta detta tillsammans.
Detta blev en parentes. Men så blir det ju här i min blogg ibland. Det är skönt att skriva om nånting helt annat nångång. Och att även dela med mig av helt normala saker i mitt liv som är likadana för mig som för alla andra människor. Allt är inte konstigt och annorlunda bara för att man drabbas av en obotlig,negativ sjukdom. Nej emellanåt lever man precis lika normalt som alla andra. Det är också ett naturligt sätt att leva med IBM!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229