Gokväll från stugan!

Ja nu ligger jag i min säng i stugan. Skönt. Eller...egentligen är sängen hemma skönare. Hemma har jag en ställbar säng som jag kan höja i både huvud-och fotända. Den är lite högre så jag kommer upp ur den ganska lätt. Särskilt om jag först hissar upp ryggen så att jag sittande kan svänga ut benen över sängkanten. Sen är det bara att ställa mig upp. Än så länge... Det har blivit lite svårare på sistone.
Här i stugan är det skönt just för att det är i stugan. Denna enkla boning i ett plan med allt inom räckhåll (ja nästan åtminstone)  Står jag i köket kan jag både ha koll på Tvn och föra ett samtal med den som kollar på tv,ligger i en säng eller sitter på toa. Ett trappsteg ut ligger altanen och en platt gräsmatta. Blir inte bättre än så.
Det är som sagt sängen då...
Den är låg. Jag har jättesvårt att ta mig upp ur den. I vintras la jag dit en sträv matta som gör att jag liksom får lite grepp med fötterna när jag ska ta i för att resa mig.
Och den är platt. Jag saknar min ställbara säng så mycket. Vill gärna hissa upp huvudändan lite för att ligga bekvämt.
Men ni hör!! Jag är ju aldrig nöjd!! Jag måste nog ta en rejäl fundering på hur jag ska få till det så jag mår ungefär lika bra på alla ställen...
Jag har packat med mig så mycket nu så jag kan nästan stanna här hela sommaren. Det är maten som jag måste ordna bara. Men den kan jag få levererad hit istället om jag vill.
Jag vet inte hur länge jag tänker stanna. Jag vet bara att jag ska åka hem en runda nästa helg men att jag med all säkerhet kommer att åka tillbaka hit direkt. Det är härligt att känna sig så fri.
Men nu måste jag nog snurra några varv för att hitta en skön sovställning. 
Godnatt (hoppas jag!) 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229