Go’kväll

Jag tycker att mina blogginlägg har strulat på sistone. Jag tror det är nouw-appen som har problem. För det kan väl inte vara ”jag” som är problemet??? Jag är ju ett erkänt tekniskt geni!!
Eller inte😂Hihihi.
Nåja. Det är som det är. Jag hoppas att mina inlägg publiceras som de ska nu iallafall.
Jag vill knappast skriva det men jo,jag har varit trött idag igen. Jag låg här och sov några timmar mitt på dan. Det är banne mig inte skoj!!
Men nu kommer det några lugna dar framöver. Jag ska vara helt ensam. Och jag har en hel del att göra här i stugan. Jag kommer att ha lätt för att skapa dagliga rutiner och det är ju såna jag behöver. Då mår jag som bäst. Och jag tror faktiskt att jag kommer att komma ifrån den där grymma tröttheten om jag fördelar dygnets timmar med ungefär lika delar arbete som vila. Och att arbetet inte är för jobbigt för mig.
Ja ni vet; lagom är bäst!!
Usch så tråkigt det låter när jag läser vad jag skrivit. Men faktum är att jag inte upplever det som tråkigt. Tvärtom. Det är ju de dagar då jag gör saker och ting i lagom doser som jag mår bra. Så då är valet enkelt. Ha det lite enformigt men må bra istället för att sväva ut och sen däcka.
Jag har jättebra sysslor framför mig! Såna där som passar mig och mina svagheter men som ändå känns meningsfulla. T.ex så behöver jag gå igenom kylskåpet igen. Där blev kaos i midsomras och det har jag inte rättat till än. Jag tycker att det är skoj att rensa och torka och få rent samt ordning o reda👍🏼
Jag har en massa tvätt att ta hand om. Jag har tvättat en MASSA lakan och handdukar efter midsommar. De ligger tyvärr i oordning nu... Jag tog inte tag i det direkt så nu är det nästintill kaos. Men vad gör det?! När jag väl tar tag i det så går det ganska snabbt att få ordning. Det är dessutom ganska skoj.
Har man då en bra bok på mobilen så blir det inte bättre!!
Om några dagar är hela stugan i toppskick igen! Och då ska jag måla!!
Hoppas jag... Måtte det funka... Jag ska ställa mig vid staffliet,göra ett försök och jag hoppas hoppas✊🏼att det kommer att funka!!
Så jodå,denna veckan är fullmatad med aktiviteter. Bäst jag släcker och sover så att jag kan börja snart!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer