Gokväll...

Dagen har varit relativt lugn. Jag har varit och handlat lite mat och så passade jag på att åka till Dollarstore. Där säljer de nämligen billiga målardukar. Och det behöver ju jag,hihi. För jag måste ju öva,öva,öva!!

Men det bästa av allt: Alma kom hem ikväll. Det var härligt att få krama henne lite❤️
Vi har ju varit så tajta så länge så det har verkligen känts tomt här när hon inte längre är hemma varje dag. 
Jag lagade lite god mat till henne och Lars. Sen satt vi framför Tvn och åt. Ja,jag fick ju passa på att äta jag också. Lite fredagsmys måste man väl ha trots att man lever på sondmat..? 
Men det blev inget vin. Ingen öl. Eller någon annan alkoholhaltig dryck... Vi sa det ikväll; vi har nästan blivit nykterister... Förr tyckte vi det var så mysigt att dricka lite vin och öl till maten. Lars tog gärna en whiskey efteråt. Jag tyckte bäst om att öppna en flaska rött när jag lagade mat,stå och smutta lite på det,lyssna på radion och ha det mysigt. Vi har ju haft fyra barn som varit tonåringar och behövt skjuts lite hit o dit så vi fick passa på att dricka de kvällar vi visste att de inte behövde hämtas nånstans. 
Men nu,när vi inte längre behöver ut och köra då har vi nästan slutat att dricka...
Jag tycker faktiskt inte att det är särskilt gott längre. Kan det bero på att jag vant mig av vid det?? Jag tror det är samma sak med kaffet. Det är ju inte heller gott längre... Ja tänk vad livet förändras på många olika sätt när man drabbas av nånting så livsavgörande som att bli sjuk...
Ingenting är vad det en gång varit.
Inte ens jag...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229