Gokväll...

Illustrationen jag nyss publicerat tecknade jag lite snabbt på förmiddagen idag men kunde inte publicera den för min mobil var seg och knäpp... Men nu har jag startat om den. Uppdaterat den. Och "sånt där".... den fungerar åtminstone bättre
nu.
Hela dagen idag har jag ägnat åt att förbereda mig för "flytt" till stugan. Jag har städat och gjort fint här hemma. Plockat bort många prylar för jag vill ha så lite som möjligt framme. Vill inte att det ska stå saker framme som samlar damm...

Jag har packat ner sånt som jag tänker att jag kommer att "behöva" i sommar. Både kläder och annat. Samtidigt så gäller det ju att inte släpa med för mycket!! Vill inte ha så mycket grejer i stugan för då blir det lättare stökigt. 

Jag har beställt ny sondmat idag. Jag får den levererad till stugan!! Så himla bra!! Tjejen på Hjälpmedelscentralen berättade att lagret med Nutrison-produkter ligger i Halmstad. Så jag kommer antagligen att få maten redan imorgon. 

Vilken tur att jag är redo att åka snart då!

Planen är att åka framåt förmiddagen imorgon. När jag känner mig redo.

Sen vet jag inte när jag åker tillbaka till Anderstorp igen...

Jag är glad att jag vilade så mycket som jag gjorde igår. Tack vare det så har jag orkat göra allt det jag gjort... Det kanske inte är så mycket i friska ögon men i min värld duger det. Känner mig nöjd.

Med några timmars sömn här nu så orkar jag nog dra iväg till stugan imorgon!

Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229