Godmorgon med gnäll!

Sådärja,nu är jag lite piggare. Jag har sovit helt ok,bara varit vaken en gång för att gå upp på toa. Jag brukar kunna vakna flera gånger framåt småtimmarna. 
Jag tror faktiskt att jag sover lite bättre nu för att jag är såpass aktiv på dagarna. Jag äter inte så långa stunder som jag gjort på sistone och jag är igång mer. 
Fråga mig inte hur det kan vara så! Jag har inte en aning om varför jag plötsligt har lite mer energi och orkar göra så mycket nytta helt plötsligt.
Kanske beror det på att jag tycker att det är så roligt..? 
Att hålla på att pyssla och göra fint,samtidigt som jag lyssnar på en bok är nåt av det roligaste jag vet. Att se förändringen. Att känna hur rent det blir. Det gör mig glad. Och det får mig att känna mig nöjd med mig själv. Vilket är ganska sällsynt. Det är ju inte ofta jag har anledning att känna mig "duktig".
Visst. Jag har en hel del krämpor. Som alltid. Men jag biter ihop och försöker förtränga dem. Ingenting blir bättre av att gnälla och beklaga sig.
Just nu är det främst nacken. Men jag har även grumliga ögon,ibland har jag svårt att se tydligt. Jag gnor och gnuggar ögonen för det känns som att jag har nåt geggigt i vägen...
Jag har en tunga som svider hela tiden. Det känns som att jag bränt mig på varm choklad. Detta är nånting jag har dragits med sen i vintras. Då fick jag besked om att jag hade svamp... (det började i samband med influensan jag hade i början av året,antagligen i samband med alla mediciner jag åt) Men sen har det återkommit med jämna mellanrum hela vintern. Det är irriterande.
Ja det är väl de tre sakerna som påverkar mig negativt just för tillfället. De skaver som nånting obehagligt och irriterande inom mig hela tiden men jag känner att det inte är lönt att gnälla om det. 
Ändå gör jag det här just nu.
Jo,så är det ju... Men jag behövde lätta lite på trycket. Det här är sånt som retar mig hela tiden. För detta pågår jämt. Men ändå så har det ju inget med mina bägge diagnoser att göra. Jag vet inte varför jag har så många andra krämpor än de som tillhör IBM och LAM.
Kanske är det så att när man är nedsatt och lite dålig av sjukdomar så är man mer mottaglig för andra...?
Hursomhelst så försöker jag låta bli att fundera på dem,vägrar låta mig påverkas av dem. Jag ignorerar dem och kör på.
För det hjälper inte ett skvatt! 
Dessutom så vet jag att gnälliga människor är jobbiga att umgås med så jag försöker låta bli att vara en sån. 
Jag kan ju gnälla här Hahaha
Nu ska jag fundera ut vad jag ska rita idag...
Återkommer strax...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229