Godmorgon från Nerja.

Allt känns bara bra!! Resan gick över all förväntan. Vi har verkligen planerat och tänkt till ordentligt för att undvika missöden och för att allt ska funka så bra som möjligt för mig och mina besvär.

För det första flög vi med SAS. Det är stor skillnad på planen mellan t.ex Ryan Air och SAS eller Norwegian. Stolarna i Ryan Airplan är hårda och klädda i galon eller nåt. Det är trångt och oerhört svårt för mig att resa mig upp. Jag måste säga att så bra som det kändes igår har det inte gjort vid nån flygning tidigare. (ja sen jag blev sjuk då) Jag undvek att sitta i rullstolen för mycket innan vi gick ombord. Istället gick jag med rullstolen som stöd och så stod jag upp när vi var stilla. Allt för att minska påfrestningen på musklerna i lår och rumpa som jag brukar få ont i utav för mycket sittande. Jag undvek alkohol. Inte ens ett glas bubbel unnade jag mig. Allt för att få må så bra som möjligt.
Jag hann få i mig 2/3 av min dagsranson mat innan vi kom till flygplatsen. Också ett medvetet val: att resa mitt på dagen istället för tidigt på morgonen eller framåt kvällen. Nu kunde jag följa min normala dygnsrytm och det är nånting jag mår betydligt bättre utav.
Jag brukar vilja sitta längst in vid fönstret på flygplanet. För att slippa försöka resa mig om nån vill gå förbi. Den här gången tänkte vi tvärtom. Jag satt i mitten och Lars vid gången (sätet vid fönstret var faktiskt tomt) Och Lars hjälpte mig upp ifrån sätet nångång mitt i flygningen så att jag kunde stå upp i mittgången lite.
Vi hade verkligen pratat igenom hur vi skulle lägga upp resan. Tänkt efter ordentligt för att få det så bra som möjligt. Och vi lyckades!! Jag har inte ens sådär ont i alla stora sätesmuskler,låren,höfterna och magen som jag haft varenda gång innan.
Självklart kände jag mig lite orolig för inflygningen mot Malaga. När planet började dala så kände jag hur jag hade känt förra gången...hur det susade i mig och hur jag sakta domnade bort och till slut svimmade. Men det var nog minnet som spelades upp för mig,en flashback. Jag bara visste att det inte skulle hända igen. Blev bara påmind om den hemska känslan. Glad att jag övervann den!!
Jag kan bara med glädje säga att; Jag är här nu! Och jag mår bra!! 
Jag ligger och äter,vaknade onödigt tidigt. Men skit samma! Jag är ju här. Idag ska vi ta det lugnt. Bara gå här hemma och ha det gott. Behöver spola av terassen och fixa lite. Det är det här jag längtat efter. Att få leva vardagsliv i Spanien.
Just nu känns allt bara underbart. Och jag hoppas det fortsätter så i tre veckor till☀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229