Godmorgon

Idag har jag inte somnat om efter att jag kopplat mig till pumpen. Kanske behöver jag inte mer sömn... Men nog hade det varit skönt att somna om som jag gjorde igår och sova så länge som jag gjorde.
Kanske somnade jag inte om pga att jag hade så fruktansvärt ont av mina efterhängsna bältrossmärtor!! Hur länge ska man behöva dras med dem???!
De blir dessutom inte bättre med tiden. Tvärtom tycker jag. Nuförtiden vaknar jag t.o.m med den där diffusa men ändå starka smärtan. Den är diffus pga att det inte går att peka ut en specifik punkt där det gör ont. Det gör ont på ett större område som inte går att specificera.... Ja det låter flummigt och märkligt men så är det. Ungefär...
Jag har utökat dosen smärtmedicin mot det. Och det hjälper tack o lov. Det är en fantastisk känsla när man liksom känner hur smärtan sakta ebbar ut. Det går inte att förklara på ett bra sätt men smärtan blir sakta lättare o lättare....den känslan är lika diffus som skön.
Tyvärr försvinner sällan smärtan helt och hållet längre men den är hanterbar.
Efter lite smärtstillande.
Fast tabletterna kanske inte går under begreppet smärtstillande. Men skit samma! De hjälper ju! Med dem är smärtan hanterbar!
Ibland kan jag ju få för mig att smärtan hör samman med att jag blir allt svagare kring bålen. Att böja ner men framför allt att resa mig upp igen har blivit en nästintill omöjlighet. Det finns ingen kraft och styrka i bålmusklerna (heter det så??) Att tappa nåt på golvet är frustrerande! Att böja mig ner går väl ok men sen ska man ju upp igen! Och då blir det värre!
Jag har en slags tång som jag kan plocka upp små prylar med. Den är toppen👍🏼 Men om jag tappar ett klädesplagg,en handduk eller en filt så funkar inte den så bra.
Ibland får jag för mig att smärtorna kring bålen är en slags träningsvärk. Att de beror på att jag överansträngt mig genom att böja mig ner för mycket... Men i nästa stund tänker jag; äh! Så kan det ju inte fungera!!!!

Gillar