Godmorgon!

Det är tidig lördagsmorgon och jag ligger i min säng,kopplad till min pump. Funderar på ifall jag ska försöka somna om eller inte... Men började surfa runt på mobilen,skulle ju bara ”kolla läget”. Och faktum är att jag inte känner mig lika trött längre.
Jag hade en lugn fredag. Gjorde inte nånting utöver ”det vanliga”. Vad nu det är...
Jag ramlade ju för nån månad sen. Föll handlöst i stugan och förutom att jag hamnade på rumpan så det small till ända upp till huvudet så vred jag till mitt knä i fallet. Jag tror ju att min onda bål förvärrades av den smällen. Och jag har haft ont i knät till och från sen dess. Det har aldrig blivit helt bra,smärtskalan har bara svajat mellan mer eller mindre ont. Men nu har det tagit ny fart och gör jätteont nästan hela tiden. Märkligt...
Jag förstår inte hur det kan bli så. Jag måste gjort nåt utan att jag tänkt på det...och fått ont utav det.
Det är ju typiskt att jag ska ha smärta nånstans när jag nu bestämt mig för att själv närvara vid utställningen imorgon.
Imorgon!!!!!?!!!😱
Hjälp! Vad har jag gett mig in på????!!!??
Tack o lov att det är en allmän utställning med flera olika utställare. Efter vad jag förstått så kan man ställa ut lite vad man vill,så länge det är nånting man tillverkat själv. Det kan vara hantverk,fotografier,skulpturer ja precis vad som helst.
Jag tror egentligen att jag oroar mig för mycket. Att jag gör en för stor grej av det hela. Fokus kommer definitivt inte att ligga på vare sig mina tavlor eller på mig själv. Så jag blir nästan förbannad på mig själv för att jag förstorar upp det hela som jag gör. Egentligen är det ju en kul grej.
Och jag menar; jag lägger ju redan ut mina bilder på internet,ett eget instagramkonto,och det kan hela världen se. Så varför oroa sig för nånting sånt här?? Jag gör för stor grej av det! Så enkelt är det!
Jag måste lugna ner mig.
Men oron för detta håller tankarna borta ifrån det som händer med den här arma värdelösa kroppen! Så,inget ont som inte har nåt gott med sig👍🏼
Äh...om jag skulle ta och blunda en stund...😴

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229