Godmorgon?

Jag skrev ett långt inlägg igårkväll men måste somnat mitt i skrivandet... För när jag vaknade vid sextiden idag hade jag glasögonen på mig och mobilen låg på täcket och var död. När jag fått igång den så fanns inte inlägget kvar. Jaja så kan det gå...
Att jag somnade så hårt kan bero på att jag tagit en stark värktablett. Jag tog en på dan också och då sov jag hårt i ett par timmar.
Det här onda kring min bål,under revbenen,blir inte bättre. Det moler på hela tiden och emellanåt tappar jag nästan andan av smärtan.
Så kom jag på att jag fått några tabletter av min favoritdoktor. Jag tog fram dem. Läste bipacksedeln och googlade lite. Blev fundersam...vågar jag..? Jag är livrädd för tabletter!! Hur ska jag reagera? Vilka biverkningar kommer jag att få? Har ett starkt minne av hur dålig i magen jag blev av nån medicin jag fick i vintras😱
Men valet blev lättare när jag var uppe och gick och värken tilltog.
Tabletterna är gigantiska!!! Men gubben fixade och donade och blandade en liten lagom dos av medicin och vatten som jag sprutade in genom min knapp. Att svälja var ju inte ens att tänka på.
Jag blev lite besviken. Hade förväntat mig att smärtan skulle försvinna direkt! Jag menar; såna enorma tabletter och med alla varningstrianglar borde ju vara supereffektiva!!
Istället däckade jag fullständigt!!
Jag sov och sov och sov.... Snarkade och dräglade!!
Men när jag kommit till sans så var jag väldigt pigg! Så nån nytta gjorde de nog ändå!
Kvällen tillbringade vi med svärföräldrarna och min svägerska och svåger som kommit ner. De dukade upp långbord mellan stugorna,grillade massa godsaker och tillbehören såg så goda ut.
Klart jag var avundsjuk!!
Istället satt jag i min kära tRULLsa bredvid dem med pumpen och ställningen liggande i korgen framför mig. Men det gick också bra. Det var trevligt att sitta med.
Men jag vågade inte dricka nåt vin. Jag är som sagt livrädd för starka tabletter och att då blanda in alkohol också kändes livsfarligt!
Men jag deltog iallafall i gemenskapen. Även om jag inte tillförde så mycket i konversationerna. Jag lyssnade mest. Men det passar mig bra. Att prata är ju ofta rent fysiskt jobbigt.
Och även om jag haft en trevlig kväll med gemenskap och mys så känner jag mig utanför. Inte utanför gemenskapen men utanför livet liksom.
Jag kan inte låta bli att känna mig avundsjuk på alla som kan njuta av sommar och semester. De njuter av solen och havet. Av grillning och god mat. Goda drycker och festliga tillställningar. Jag kan inte delta i allt det där härliga. Inte på ett naturligt sätt åtminstone. Det gör så jävla ont inom mig! Jag vill bara gråta!!
Att vara avundsjuk är banne mig den värsta sjukan av dem alla!! Den gör så ont.
Samtidigt så orkar jag liksom inte ta tag i mina problem. Det skulle självklart gå att lösa så att jag kan sitta i solen och njuta. Just nu har jag ju folk omkring mig som kan lyfta upp mig ur solstolen. Och visst,jag kan sitta i tRULLsan och sola men det är inte så skönt. Särskilt inte nu när jag har så ont kring bålen. Det går bra en stund men absolut inte för länge.
Det känns egentligen bara bra när jsg ligger ner. Jag tror att det skulle vara skönt att ligga i en badenbaden. Kanske ska jag försöka idag...?
För även om jag inte har nån anledning att vilja se lite fräschare ut med lite solbränna så kanske jag skulle må lite bättre av att se lite friskare ut. Nu är jag blek och glåmig i mitt fula sneda ansikte!! Jag visar mig helst inte bland folk. Jag skulle gärna gå i burka!! Jag avskyr att se mig själv i spegeln! Vill bara gråta åt eländet...
Att surfa runt på sociala medier nu är ju rena tortyren för mig. Att se alla människors bilder på allt härligt de gör nu när sommarens är som bäst är plågsamt. Det är då jag blir som mest påmind om att jag inte längre är en del av det där normala livet. Jag är annorlunda. Jag står utanför. Jag kan inte vara med....
Och det gör så jävla ont!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229