Godmorgon.

Söndagmorgon. Jag vaknade vid 6-tiden. Så bra,tänkte jag. Gick på toa och kopplade mig till pumpen. Halvslumrade och började tänka... och räkna... 6:15 satte jag igång pumpen,då borde jag vara klar kvart i åtta. Perfekt! Att det var vardag var jag helt övertygad om men kunde inte komma på ifall det var tisdag eller onsdag... hm...vad gjorde vi igår..?? Vad kollade vi på på tv...? Vänta nu...är det inte söndag???!

Tog upp mobilen-jovisst är det söndag!! Då kanske jag äter lite för tidigt...?
Äh,skit samma!! Skönt att ha det gjort liksom! 
Nu när jag har min pump är jag så innerligt tacksam att vi har skilda sovrum! Jag kan fixa och dona med den utan att behöva ta hänsyn. Vi har haft det ett bra tag och det mår vi båda bra av. Vi har olika tider helt enkelt. På detta viset får båda den sömn vi behöver. Jag hade ju aldrig kunnat hålla på att blogga och maila sena kvällar eller tidiga mornar annars. Och så nu pumpen. 
De första 45 minutrarna brukar jag vilja halvslumra lite,om jag inte har mail och annat att besvara. Men efter pipet som förkunnar att jag fått i mig halva flaskan så har jag blivit ganska pigg och ofta lite rastlös. Om jag inte skriver förstås. Idag var jag pigg från början och snodde ihop en teckning. Det är så himla roligt. Att ha "upptäckt" att jag inte behöver vara så petig och detaljerad som alltid varit min bromskloss gör tecknandet så mycket mera lustfyllt! Jag vill kunna slänga ihop en teckning,tagen ur en situation och göra nåt skoj (helst!) utav den. Men man är ju inte med om komiska situationer varje dag så ibland får det väl bara bli en bild av min verklighet. Idag blev det en bild av mig i min säng med alla mina attiraljer runtomkring mig. På mitt ställbara rullbord har jag en liten cd-spelare som jag använder till mina böcker på omoderna cd-skivor. Jag har vattenglas och en burk med vatten till sprutan. Jag har mina block och pennor,glasögon och div smågrejer "bra-att-ha-nära"!! På en liten pall står min ställning med pumpen och sondmaten.
Men bäst av allt är min ställbara säng! I den kan jag både sitta och ligga. Höja upp både huvud-och fotända. Underbart!

Här är teckningen under arbetet. Och så här blev resultatet.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229