Godmorgon!

Vi bor ju i en liten by precis utanför Anderstorp,som ju inte heller är särskilt stort. Men vi har naturen direkt utanför och det är mycket värt för mig. Särskilt nuförtiden när det inte är lite enkelt och naturligt för mig att gå ut i skogen. Jag vågar helt enkelt inte. 

Men bakom huset finns en liten bit vildvuxen natur och där hittar man liljekonvaljer. Jag älskar liljekonvaljer!
Så igår gick jag med stapplande och osäkra steg ifrån vår trädgård och ut i den vilda terrängen (hihi) för att plocka dessa väldoftande och vackra blommor. 
Det blev en liten liten bukett för jag vågade inte ta steget in i snåren utan stod kvar där det var någorlunda slät mark. 
Nu står den på bordet och jag längtar efter att gå ner och känna doften. 
Ska bara äta klart först.
Men jag har gjort en liten teckning som beskriver denna händelse. Det är ju så roligt att rita!! Fast jag måste träna på att sluta i tid. Jag har väldigt lätt för att snöa in på små detaljer och börjar rätta till,sudda och göra om! Men det vill jag inte!!! Då försvinner glädjen i att teckna en bild ifrån min verklighet! 
Helst vill jag teckna en bild ifrån en lite smårolig händelse eller situation. Men mina dagar innehåller inte alltid såna tillfällen.
Så igår fick det bli en bild ifrån naturen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229