Godmorgon

Jodå,jag har sovit gott hela natten. Så jag tänker att sömnen jag fick under dagen igår nog var chockrelaterad... Tror inte jag tillgodosåg mig den riktigt. Det var nog nån slags läkning.
Säger jag som är helt okunnig i medicin!!

Jag vaknade strax efter sju. Ungefär samma tid som jag brukar vakna. Så ingenting är konstigt på något sätt. Som vanligt kopplade jag mig till pumpen och ligger kvar i sängen. Ett skönt sätt att vakna på.

Men nu har en liten oroskänslan infunnit sig. En liten rädsla för att jag återigen ska fastna med slangen och peggen ska ryckas ut. Jag hör det där fruktansvärda pluppet i mitt huvud så fort det blir för tyst omkring mig och jag inte tvångsmässigt tänker
på nåt annat.

Men jag ligger blickstilla på rygg. Då kan ju inget hända.  ...eller....?...

Jag har tänkt tanken på att nåt sånt skulle kunna hända nångång. Särskilt när jag just ligger i sängen och håller på och vänder och vrider mig... Men att det skulle låta som det gjorde och att det skulle gurgla ut äckelpäckel på det viset hade jag inte
kunnat föreställa mig!!

Hujedamig!!!

Idag är det söndag. Min plan är att ta det jättelugnt. Igen. Men idag tänker jag inte ligga i min säng. Jag hoppas och tror att jag kan ligga på terassen lite och njuta av värmen. Det är tur att Lars har lite sällskap av Jan så att de kan hitta på lite.
Då känner jag att jag kan ligga här hemma utan att få dåligt samvete... Det är helt ok att jag är så tråkig!

Älskar att vara tråkig!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229