Godmorgon

Jag har nyss tränat! Jag har sprungit upp och ner för en trappa och det gick väldigt lätt! Jag blev  knappt andfådd!
Jag har givetvis drömt!!
Men oj vad verkligt det kändes!! Det gick lekande lätt och benen sprang som trumpinnar!  Jag vet att jag tänkte att det nog berodde på att jag sprang så fort.
Men sen vaknade jag....
Så jag har inte ens träningsvärk.
Mitt tidigare inlägg publicerade jag nyss men jag skrev det igårkväll. Jag blev akut jättetrött mitt i skrivandet och missade tydligen att trycka på "publicera".
Idag ska jag byta min knapp. Och förhoppningsvis ska jag även ta en spruta. Dock inte influensavaccinet utan vaccinet mot lunginflammation. För det vore inte heller så bra ifall jag fick. 
Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med influensavaccinet. Mina läkare är ju inte överens. Och i ärlighetens namn så vet jag inte vems ord som väger tyngst i denna fråga. Men på nåt vis så känns det som att jag ska lyssna på läkaren som är expert på lungor. Och han har skrivit ut Tamiflu (eller vad det heter) som är ett läkemedel mot just influensa. Det ska jag börja ta när jag får första symtomen....
Om sanningen ska fram så har jag gett upp.
Jag orkar inte söka mer information och svar. Jag tror att jag inte kommer att få mer exakta svar ifrån nån. Därför tjatar jag inte mer. Det får bli som det blir helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229