Godmorgon...?

Som sagt,det där med sömnen har blivit ett litet problem. Jag har varit vaken flera gånger nu tidigt på morgonen. Men jag har knappast vaknat pga att jag känt mig pigg. Tvärtom nästan. Jag är så trött så jag mår illa. Jag somnar men sover dåligt. 
När jag låg i soffan igårkväll kände jag mig också väldigt trött och dessutom detta illamående som jag inte förstår... Jag kände mig svimfärdig där jag låg trots att jag låg ner. Jag funderade på ifall jag verkligen drack tillräckligt,det kändes lite som när man slarvat med vätskan. Jag har ju alltid en flaska bubbelvatten i min närhet. Har stort behov av att dricka,både för att munnen känns torr och jag känner mig törstig. Men även för att hålla strupen ren liksom. När jag dricker nånting med bubblor så rensar det min strupe som ibland känns full av tjock äcklig saliv.
Men de senaste dagarna har jag nästan inte orkat dricka det där vattnet. Det smakar äckligt och gör mig nästan ännu mer illamående. Dessutom så är det rent fysiskt jobbigt att dricka...
Och pga detta så är min mun torr och det är som att det klibbar ihop sig...
Nä usch o fy så gnällig jag är!!
Men gårdagskvällen kändes verkligen inte bra och lite av den känslan har etsat sig fast i mitt inre. Jag känner mig urlakad,matt och trött. Trots stt jsg sovit. 
Tanken på att be om nånting att sova på har börjat gro... För nu känner jag mig ständigt trött. Sover dåligt om nätterna,är långt ifrån pigg på dagarna... Det känns som att jag är inne i en ond cirkel...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229