God morgon från stugan.

Jag ligger i min säng här i stugan och lyssnar på regnet som vräker ner därute. Det är så himla mysigt. Jag älskar att vara här. Hela jag fylls av nåt lugn. Att jag dessutom sovit som en stock är ju bara ytterligare ett plus! Hemma brukar jag vakna mellan 3-4,jag somnar oftast om efter en stund men inatt sov jag till halv åtta! Underbart!!

Jag lagade en paj igårkväll,den blev jättegod men jag fick nöja mig med att provsmaka några små tuggor. Det var inte lönt att försöka mer. Det där med ätandet funkar inte så bra. Jag vill ju helst få i mig nånting via munnen varje dag men det blir aldrig sä mycket så jag kan kalla det en måltid. Jag måste komplettera med sondmat. Och det gör jag så gärna. Att leva på sondmat känns fantastiskt!! Jag älskar det!! 
Men visst saknar jag att äta. Att få känna smaker. Det är därför jag envisas med att ta till mig lite mat när övriga familjen äter. Jag kanske bara tuggar ur smakerna och sen spottar ut det i en servett men ändå... Jag får en liten känsla av att jag ätit. Jag tycker ju om att laga mat. Och när jag gör det så passar jag på att provsmaka så mycket jag kan. Helst provsmakar jag såser!! Det funkar ju oftast att svälja dessutom. Men inte alltid... Jag har satt i halsen många många gånger när jag provsmakat maten. Men om jag försöker vara försiktig och tar det lugnt så funkar det oftast. Det är när jag slarvar och är för snabb som det går åt skogen för det mesta.
När jag nu ska stanna här i stugan alldeles ensam så kommer jag inte att laga nån mat men jag kommer nog att stoppa i mig nånting varje dag. Bara nåt litet... 
Jag ska ta det så lugnt och jag ska njuta av lugnet och ensamheten. Känner ett stort behov av några tysta dagar i lugn och ro.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229