GOD morgon!

Idag ÄR morgonen God! För som jag har sovit! Känner mig så utvilad. Det är en härlig känsla! Jag har nog inte varit riktigt utvilad på väldigt väldigt länge. Jag har ju varit slö och seg och helst inte velat öppna ögonen på flera timmar efter att jag vaknat vid femtiden. Jag har bara velat ligga där i sängen och äta min sondmat sakta,sakta,sakta... Nu skulle jag kunna tänka mig att gå upp direkt men ligger kvar för jag måste ju äta. Sen är det förstås skönt och lyxigt att ligga kvar här under täcket.
Jag har fönstret öppet och luften som kommer in är kall. Ja faktiskt. Den är kall. Det var längesen.
Därför är det skönt här under täcket. Det är bara näsan som blir kall.
Jag har sovit så hårt inatt så att min kindknota är öm!! Jag la mig på högersidan för att somna strax innan elva och vaknade på exakt samma sätt vid halv sju!! Inte konstigt att jag fått kuddavtryck i ansiktet och en öm kind!
Men det får det vara värt!
Så god nattsömn är guld värt! Och jag tror inte jag sovit såhär bra på massa år!
På sistone har jag t.o.m funderat på att fråga min läkare om att få tabletter att sova på men inte vågat. Det känns så överdrivet att ta sömntabletter. Jag tänker att man måste nog sova ännu sämre för att få hjälp med såna.
Nu är jag inte så säker längre.
För om jag sover såhär bra utav värktabletter och blir så mycket piggare,dessutom gladare,och har mer energi än på länge så inser t.o.m jag att det varit nånting fel med min sömn. Kanske ska jag ta ett snack med min läkare.... För jag kan ju inte hålla på att äta värktabletter när det onda gått över!
Jag måste nog dessutom ta tag i det här med det onda också.... Vad beror det på? Var kommer det ifrån?
Men nu är det fortfarande semester. Och jag tänker bara chilla ett par veckor till🤗

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229