Glad,trött,uppåt,ont,och glad...

Jag känner mig på gott humör och glad ikväll. Helt utan anledning!! Jag har egentligen haft en riktig skitdag. Jag har varit otroligt trött. Sådär konstigt trött... jag har inte haft någon energi och har behövt ligga ner mest. Inte orkat vara uppe och röra på mig mer än korta stunder åt gången. Dessutom har min onda nacke varit ett stort bekymmer idag. Kanske för att jag vilat...??

Jag fattar inte varför jag ska behöva ha såhär ont i nacken fortfarande! Det är väl snart ett halvår sen den olycksaliga flygresan till Spanien där jag svimmade och knäckte till nånting i nacken... Det kan bli bättre några dagar ibland och då jublar jag inombords. Men så rätt som det är så är det tillbaka... Då jublar jag inte mer. Jag är inte bra på att ha ont. Det påverkar hela mig,mitt humör,min hållning,min familj,mitt liv... Tack och lov att IBM är en sjukdom där smärta inte är huvudingrediens. 
Men som jag började inlägget; jag känner mig glad ikväll. Jag är på gott humör och glad helt enkelt. Helt utan anledning! Men det måste man väl kunna få vara nån gång?? 
Jag satt och lekte med mobilen en stund,hittade en app där man kunde ändra sitt ansikte. Man kunde få ens ansikte att se gammal ut,ung,kvinnlig,manlig osv... Jag var ju tvungen att testa! När jag gjorde mig ung såg jag likheter med Alma. När jag gjorde mig manlig blev jag min pappa!! Men när jag gjorde mig gammal förändrades ingenting!!!det har jag skrattat åt hela kvällen!! Se vad en obetydlig liten onödig skoj-app kan förgylla en kväll! Det var roligt!!
Ibland måste man vara lite barnslig. 
Men utöver denna glättiga avslutning på dagen så har jag alltså varit trött idag. Jag har faktiskt inte gjort någon direkt nytta över huvud taget... Tvättat två maskiner tvätt..typ... Sen har jag bara tagit det lugnt. För lugnt...
Jag har legat på altansoffan emellanåt. Tecknat lite. Lyssnat på en bok. Just nu lyssnar jag på Camilla Läckbergs Häxan. Den är väldigt bra. Jag gillar verkligen hennes sätt att skriva deckare. Dels tycker jag om att följa Erika o Patriks privata liv men både mordfallet och det historiska faller i varje bok är spännande. Jag gillar det upplägget-tre historier i en liksom. Och så älskar jag att lyssna på Katarina Ewerlöv! Hon läser absolut bäst!!
Jaja,nu svävar jag ut lite igen. Helt utanför bloggens ämne!! Men äsch! Jag bjuder på det ifrån mitt liv,mina tankar och åsikter. Det är ju så skönt att bara skriva,skriva,skriva...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229