Galen målartant!! ..eller...?

Målningen håller på att ta över mitt liv!! Jag kan inte sluta!! Varje gång jag tänker "nu räcker det för idag" så kliar det i fingrarna och jag bara MÅSTE fortsätta!! 

Det är så himla kul!!!
Jag kommer på nya sätt att använda färgen och penslarna hela tiden. Experimenterar och testar idéer. Och allt detta positiva får jag uppleva tack vare att jag äntligen insett att man inte måste avbilda verkligheten exakt i sina alster!! Abstrakt är livet!!hihi!
Men faktum är att idag ville jag vara lite mer verklighetstrogen i några målningar. Då kom jag på en bra lösning
Jag har ju fått ett ställbart bord på hjul som jag kan ha vid min säng. Det går att putta in det under sängen så att jag får bordsskivan framför mig. Den i sin tur kan jag vinkla så det passar mina behov. 
Jag kan ju t.ex ställa min säng så att jag sitter upp och så ställer jag bordet framför mig,vinklar det i perfekt vinkel så att jag kan ha block och pennor framför mig. Kanon!!
Idag rullade jag in bordet till vårt f.d badrum,min "ateljé" (hihi,det låter så pretantiöst!!) Ställde det bredvid mitt staffli i rätt höjd och rätt vinkel. Sen la jag en målarduk där och fick då ett perfekt läge för att dutta dit några små detaljer på mina målningar. 
Jag är oerhört nöjd med mina påhitt!!
Inte helt nöjd med mina målningar men det tar sig...

Ja detta är vad jag roat mig med idag.

Timmarna flyger iväg och jag glömmer tid och rum...
Plötsligt kom Lars hem...ojdå,det blev ett kylskåpsrens!! Därefter åkte han iväg igen. Då parkerade jag mig återigen på övervåningen. Åt lite...och målade!!
Och vips!! så var det kväll!!!
Lars kom hem... Och ikväll hängde mina båda söner hem till oss!! Så himla mysigt!! Jag lagade lövbiffsrullader fyllda med senap,kapris och saltgurka,potatisgratäng och rödvinssås. Det var uppskattat!! 
För mig var det underbart att få sitta vid bordet när de andra åt. Jag var kopplad till min pump och bara njöt av att få ha båda mina söner här en stund
Jag har haft en bra dag!! Med måleri och kärlek❤️
Orkar inte berätta om onda kroppsdelar och stora sväljproblem... Det tar jag en annan dag!!
Nu ska jag sova
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229