Fysiska bekymmer.

Vi borde inte kollat på det sista avsnittet av serien vi följer. Nu är klockan snart halv tolv. Det är för sent...
Imorgonbitti måste jag dessutom gå upp tidigt,jag har t.o.m ställt klockan. Vilket inte tillhör vanligheterna. En s.k ”lyx” som följer när man är sjuk. Om man nu kan kalla det lyx...
Jag har en småjobbig vecka framför mig. Det ska hända nånting både imorgon,på tisdag och på onsdag. Vilket är mycket för mig.
Onsdagens händelse är den jobbigaste. Den ger mig lite ångest i magen. Det är då jag ska göra den här PET-undersökningen. Jag ser inte fram emot den. Jag måste vara fastande i fyra timmar innan plus att undersökningen tar 2,5 timme. OCH jag ska bli radioaktiv.
Men det värsta är förstås misstanken de har. Bara tanken på c-ordet gör mig lite skakis...
Fast på nåt vis så känner jag mig ganska lugn. Jag tror innerst inne inte att det är nåt. Men jag är oerhört glad och tacksam för att de kollar upp det. Jag känner mig trygg.
Jag har inte velat berätta om hur besvärligt jag har det med andningen just nu. Jag har varit rädd att nån ska få för sig att jag känner efter och inbillar mig att andningen är jobbigare och mer ansträngd nu när det är aktuellt med den här undersökningen.
Men i helgen har jag fått ta till inhalatorn flera gånger. Det är som att jag inte orkar ta djupa andetag och ”fylla på” med ny luft.
Jag har även haft äckligt ont kring min midja,strax under revbenen. Även det blir sämre när jag tar djupa andetag.
Den smärtan förknippar jag dock med bältros. Men jag misstänker inte att jag har bältros igen. Det är väl snarare så att den där smärtan kan komma och gå lite som den vill. Det har jag googlat fram😉
Det är ju väldigt märkligt att alla mina fysiska problem sitter inom ett så begränsat område. Trots att det är två helt olika orsaker.
Dessvärre blir jag extra trött av både smärtan och den tunga andningen. Så det kanske är bäst att jag försöker somna nu eftersom jag ställt klockan. Den ska väcka mig kl 06:00😱

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229