Funderingar om resor...

Jag får nog ta tillbaka lite av min frustration tidigare idag. Det där med fönstret beror inte på att jag har svaga muskler. Nej just det fönstret är ovanligt trögt och tungt att vända. Alma påminde mig om det när hon kom hem och jag frågade om hon ville hjälpa mig. Vi försökte oss på det vid ett tidigare tillfälle men vi klarade inte av det. Så jag får vänta på hjälp utav Lars. Och då lär jag få vänta tills nästa vecka. För han har rest till Krakow. Hela firman åkte dit idag. Personalresa. Med respektive... Fastjag valde att inte följa med. Det är verkligen ingenting för mig. Jag orkar inte slösa energi på sånt. De ska besöka Auschwitz bl.a. Säkert jätteintressant. Men nej...jag orkar inte göra sånt.

Och definitivt inte resa. Det är inte lönt. Det tar ju ett par-tre dar för mig att återhämta mig efter en resdag. Och de ska åka hem på söndag igen.
Nej ska jag slösa energi på att resa så får det bli till underbara Nerja! Jag kommer aldrig att resa nånannanstans i hela mitt liv!! Ser ingen anledning att göra det. Nerja har det jag vill ha. Sol. (för det mesta)
Och faktum är att det har inte bara med att jag blivit sjuk att göra. Jag har aldrig velat åka till platser för att uppleva saker!! Jag hatar att uppleva saker!! Se på s.k sevärdheter. Varför ska man se en massa sånt?? Det kan man ju se på kort,tv eller datorn. Vad betyder det att ha sett det med egna ögon??? Inte ett skit anser jag! Nej jag ser ingen mening med sånt!
Jag vill bara åka dit där jag kan få njuta av solen! Värmen. 
Det är därför det är så underbart att jag snart ska åka till Nerja och stanna i TRE veckor!! Hade jag själv fått bestämma så hade jag inte lämnat huset på hela tiden. Då hade jag tillbringat hela dagarna på terassen. Hämtat vatten inne ibland och så kopplat upp mig till pumpen.
Men första veckan kommer jag att vara där med Lars. Vi kommer nog att behöva åka och göra en del inköp. Och eventuellt åka till Torremolinos. Där var ju jag som 6-åring på min första utlandsresa och jag minns så mycket därifrån. Vore skoj att få åka dit och se om nånting är sig likt. Det är den enda utflykten jag kan tänka mig att göra när vi är där. Jo,visst det är en upplevelse. Så visst finns det såna som jag kan tänka mig göra. Men det är en nostalgitripp. Jag har inget behov av att se nya platser,kända platser osv... (för att förtydliga vad jag menar..☺)
Andra veckan kommer Ebba och en kompis ner några dar. De kommer att sköta sig själva och jag har sagt att de inte behöver ta nån hänsyn till mig! Jag är nöjd med att stanna hemma. De kanske kan hänga med mig och köpa vatten nån dag. Och kanske kan jag hänga med dem in till stan och ta en drink nån kväll.
Samma sak sista veckan. Då kommer Katarina och Jan ner. De sköter sig själva och gör vad de vill. De får inte heller ta en massa hänsyn till mig. Jag blir glad om de också köper hem lite vatten till mig. 
Sen kan jag få ligga på terassen och njuta. Det är det enda jag vill uppleva.
Sol sol sol sol. Och värme.
Då är jag nöjd. Längtar...
Nu när Lars inte är hemma så tar jag hand om Bella på morgnarna. Så ikväll har jag inte släpat upp min pump med mat. Jag går ner och tar hand om Bella innan jag själv kopplar upp mig till pumpen. Tar min frukost i soffan imorgonbitti. Med kaffe!☕️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229